تركيب اين مواد مختلف براي طبخ و آماده سازي اين سوپ خوشمزه و پرطرفدار بسيار عالي و باب سليقه اكثر افراد خواهد بود. از اين رو مي توانيد اين پيش غذاي ساده و راحت را در فصل پاييز و زمستان طبخ و سرو نماييد و از طعم عالي آن لذت ببريد.
سوپ ميتواند سادهترين پيشغذا آشپزي ملل باشد؛ معجون گرمي كه با تركيب سبزيجات و حتي گوشت آماده ميشود و طعم خوبش را هم مديون همين تركيب نسبتا شلوغ و متنوع است. با اين وجود وقتي به كشورهاي مختلف سفر ميكنيد، طعم متفاوت اين معجونهاي گرم توجهتان را جلب ميكند. در ادامه طرز تهيه سوپ سيب زميني را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- سيب زميني: سه عدد
- آب مرغ: چهار پيمانه
- پياز: دو عدد
- تره: برگ
- برگ كرفس: سه شاخه
- سبزي خشك: ( نعنا، ترخون و كمي آويشن يا مرزه)يك قاشق چايخوري
- برگ بو: يك پر
- آرد: دو قاشق غذاخوري
- شير: دو پيمانه
- خامه: يك پيمانه
- كره: دو قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهيه سوپ سيب زميني
- كره را در يك قابلمه روي آتش ملايم داغ كنيد و پياز را در آن تفت دهيد تا بلوري شود. آرد را اضافه كنيد و بچرخانيد تا كمي رنگ بگيرد.
- سيبزميني، آب مرغ، شير و برگ كرفس را همراه با برگ بو و كمي نمك اضافه كنيد و سوپ را به جوش بياوريد.
- آتش را كم كنيد، در قابلمه را ببنديد تا سوپ شما براي حدود يك ساعت بپزد.
- برگ كرفس و برگ بو را با كفگير در آوريد و دور بيندازيد. تكههاي سيبزميني را هم درآوريد، در بشقاب با چنگال له كنيد، به ديگ برگردانيد و به جوش بياوريد.
- فلفل و سبزي خشك را بپاشيد و نمك سوپ را اندازه كنيد. آتش زير قابلمه را خاموش كنيد تا سوپ از جوش بيفتد، آنگاه خامه را بريزيد.
- ظرف سوپ را با تره ساطوري تزيين كنيد.
پيشنهاد مطالعه: مطلب “سوپ تره فرنگي؛ دشمن سرماخوردگي” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
پاستا با سس قارچ؛ غذاي محبوب ايتاليايي
طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد
طرز تهيه املت مكزيكي؛ املت مقوي و انرژي زا
بورك اسفناج؛ لقمهاي لذيذ از تركيه
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد