• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه دلمه گوجه فرنگي

۲۵ بازديد

در زبان تركي دلمه به معناي پر شدن است و به همين دليل غذاهايي كه موادي داخل آن‌ها گذاشته مي شوند به دلمه معروفند.

دلمه گوجه فرنگي

دلمه گوجه فرنگي پيش‌غذايي بسيار خوشمزه بوده و جز دستورپخت‌هاي آشپزي آسان قرار مي‌گيرد زيرا طرز تهيه بي‌دردسري دارد كه مختص ناحيه خاورميانه است و با استفاده از گوشت چرخ‌كرده، لپه، برنج و سبزي دلمه درست مي‌شود. مواد دلمه را داخل سبزيجاتي مانند بادمجان، فلفل دلمه، گوجه فرنگي، پياز و برگ پر مي‌كنند؛ بنابراين مي‌توانيد مواد مورد نظر را داخل سبزيجات مختلف بريزيد و چند نوع دلمه درست كنيد اين كار سفره شما را رنگين‌تر مي‌كند. در ادامه طرز تهيه دلمه گوجه فرنگي را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه دلمه گوجه فرنگي

مواد لازم

  • گوجه فرنگي: ۵ عدد
  • گوشت چرخ كرده: ۱۵۰ گرم
  • برنج: ۲ پيمانه
  • لپه خام: ۳ پيمانه
  • رب گوجه‌فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
  • پياز: ۲ عدد
  • سبزي خشك شده: ۳ قاشق غذا خوري
  • پيازداغ:۲ قاشق غذاخوري
  • آبغوره: به مقدار لازم
  • نمك: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهيه دلمه گوجه فرنگي

  •  در اولين مرحله لپه‌ها را از چند ساعت قبل بگذاريد خيس بخورد.
  •  بهتر است كه دو الي سه بار آب لپه‌ها را عوض كنيد.
  •  بعد از خيس شدن لپه‌ها آن‌ها را در قابلمه‌اي ريخته، مقداري نمك به آن اضافه كنيد و سپس بعد از پخته شدن آن را آبكش كنيد.
  • همزمان با پختن لپه برنج را نيز كه از قبل خيس كرده‌ايد و در آب نمك گذاشته‌ايد آبكش كنيد.(بهتر است برنج نيم پز باشد.)
  • گوشت، پياز داغ و ادويه‌هاي گفته شده را با مقداري روغن در تابه‌اي ريخته و سرخ كنيد.
  • پس از سرخ شدن مواد لپه و برنج نيم‌پز شده را اضافه كنيد.
  • بعد از ۵ دقيقه تفت دادن مواد، سبزي خشك شده( در صورت تمايل سبزي تازه) را نيز به آن اضافه كنيد.
  • در تابه‌اي پياز را با كمي فلفل، نمك، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگي تفت دهيد و براي رقيق شدن يك ليوان آب جوش به آن اضافه كنيد.
  • براي طعم دار شدن سس مقداري سبزي و آبغوره نيز به آن اضافه كنيد.
  • ابتدا گوجه‌فرنگي را از قسمت بالايي برش دهيد و داخل آن را خالي كنيد.
  • سپس مواد داخل دلمه را با قاشق در گوجه‌فرنگي بريزيد و روي آن را با سس بپوشانيد.
  • بعد از پر شدن تمام گوجه‌ها از مواد، آن‌ها را در قابلمه‌اي بچينيد و به مدت ۱۵ دقيقه اجازه دهيد تا بپزند.
  • پس از گذشت ۱۵ دقيقه دلمه‌هاي گوجه را بيرون آورده و مي‌توانيد نوش جان كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با خواص سير مطلب “تاثير سير در درمان سرماخوردگي” را در مجله سلامتي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه ماهي شكم‌پر

طرز تهيه دلمه به

كشمش پلو با مرغ

دستور پخت آبگوشت قرمه

ته چين تن ماهي؛ غذاي متفاوت و آسان

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.