• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه پيتزا رولي پپروني

۱۹ بازديد

پيتزا غذاي محبوب بسياري از افراد در سراسر دنيا است و شايد اكثر طرفداران پيتزا وقتي بدانند كه مي‌توانند خيلي راحت و سريع يك پيتزاي خوشمزه در خانه تهيه كنند، ديگر به سراغ غذاهاي فست‌فود ناسالم و گران‌قيمت شهر نروند.

پيتزا رولي

پيتزاهاي رولي مي‌توانند يك وعده غذايي خوشمزه يا يك خوراكي ميان‌وعده‌ پرانرژي براي تمام اعضاي خانواده باشند. طرز تهيه پيتزا رولي بسيار ساده است و سريع‌تر از پيتزاي معمولي آماده مي‌شود و اين پيتزا يكي از لذيذترين طرز تهيه‌ها در آشپزي ملل است. در ادامه طرز تهيه پيتزا رولي پپروني را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.

مواد لازم

  • آرد سفيد: ۲.۵ پيمانه
  • شير گرم: ۱ پيمانه
  • روغن مايع يا كره آب شده: ۱ قاشق غذاخوري
  • پپروني: ۳۰۰ گرم
  • پنير پيتزا: به ميزان لازم
  • سس كچاپ: به ميزان لازم
  • مايه خمير فوري: ۱ قاشق غذاخوري
  • نمك: ۱ قاشق چاي خوري

طرز تهيه انواع پيتزا

طرز تهيه پيتزا رولي پپروني

  • براي شروع روغن مايع يا كره آب شده را درون يك كاسه‌ بزرگ بريزيد و به آن شير گرم و مايه خمير را اضافه كنيد. آن‌ها را با استفاده از قاشق باهم مخلوط كنيد و ۱۰ دقيقه صبر كنيد تا خمير مايه فعال شود.
  • آرد سفيد را كم كم به مخلوط روغن، شير و مايه خمير اضافه كنيد و هم بزنيد. در اين مرحله خيلي مهم است كه آرد را يك‌جا به مواد اضافه نكنيد. تا جايي آرد اضافه كنيد كه خمير به دست نچسبد.
  • روي ميز كار يا تخته‌ آشپزي خود را آردپاشي كنيد و خميرتان را براي ۱۰ دقيقه با دست خوب ورز دهيد.
  • وقتي خمير را خوب ورز داديد، آن را درون ظرفي كه كف آن را كمي چرب كرده‌ايد قرار دهيد و روي آن را با دستمال بپوشانيد. اجازه دهيد خميرتان يك ساعت در دماي اتاق استراحت كند. بعد از يك ساعت استراحت، خمير تا ۲ برابر حجيم مي‌شود.
  • وقتي خمير خوب حجيم شد، آن را روي تخته يا ميز كار پهن كنيد. سپس به ترتيب روي آن يك لايه سس كچاپ بماليد، پنير پيتزا، يك رديف پپروني و پنير پيتزا قرار دهيد. حالا پيتزا را به صورت طولي رول كنيد. دقت كنيد كه مواد به صورت مساوي در همه جاي خمير پخش شده باشند و هنگام رول كردن از لاي رول بيرون نريزد.
  • با استفاده از يك چاقوي بزگ بعد از رول كردن پيتزا آن را برش‌هاي مساوي بزنيد. سيني فر يا قالب خود را با كره يا روغن جامد چرب كنيد و كف آن كاغذ روغني بيندازيد و رول‌هاي پيتزا را روي آن بچينيد.
  • وقتي همه رول‌ها را در ظرف چيديد، با استفاده از برس روي قسمت‌هاي خميري زرده تخم مرغ بماليد تا بعد از پخت طلايي و خوش‌رنگ شوند.
  • فر را از قبل روشن و گرم كنيد. سپس رول‌هاي پيتزا را داخل فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد قرار دهيد و با توجه به فر خود به آن ۳۰ تا ۴۰ دقيقه زمان دهيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي بيشتر با مد “انتخاب روسري و شال بر حسب رنگ پوست” را در مجله مد و زيبايي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد

طرز تهيه لازانيا بدون سس

دستور پخت مرغ كبابي

طرز تهيه سوسيس بندري

دستور پخت قيمه اسفناج

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.