یکشنبه ۲۱ دی ۹۹ ۱۱:۵۸ ۲۱ بازديد
عدس و بادمجان يك نوع خوراكي مخصوص شهر كرمان است كه شما هم ميتوانيد در منزل درست كنيد و يك غذاي متفاوتي را داشته باشيد.
خوراك بادمجان و عدس يك نوع غذاي كاملا گياهي و بسيار لذيذ است. اين خوراك آشپزي آسان و بيدردسري دارد كه پيشنهاد ميشود حتما يك بار آن را تهيه كنيد. عدس خود داراي آهن وپروتئين است و اين غذا نيازي به گوشت ندارد پس براي گياهخواران جز گزينههاي مناسب قرار ميگيرد. در ادامه طرز تهيه خوراك بادمجان و عدس را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- بادمجان مكعبي: ۳-۴ عدد
- عدس: ۱۰۰ گرم
- فيله گوجهفرنگي: ۲ عدد
- پرك فلفلقرمز: ۱ قاشق چايخوري
- پياز: ۱ عدد
- سير: ۴-۵ حبه
- نعناع: ۴ قاشق سوپخوري
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- رب گوجهفرنگي: ۱ قاشق سوپخوري
- روغن زيتون: ۱۶۰ ميلي ليتر
- رب انار: ۳ قاشق سوپخوري
- ماست چكيده: به ميزان لازم
طرز تهيه خوراك بادمجان و عدس
- بادمجان را در صافي بريزيد، رويش نمك بپاشيد و يك ساعت كنار بگذاريد. بادمجان را بفشاريد و آب اضافي بادمجان را بگيريد.
- سپس عدس را بپزيد و در صافي بريزيد. گوجهفرنگي، فلفل قرمز، پياز، سير، نعناع، نمك، فلفل و رب گوجهفرنگي را در ظرف مناسبي مخلوط كنيد.
- حالا ۱-۲ قاشق سوپخوري از روغن زيتون را در قابلمه بريزيد و بادمجان، عدس و مخلوط گوجهفرنگي را لابهلاي هم درون قابلمه قرار دهيد.
- باقيمانده روغن زيتون و رب انار را به خورشت بيفزاييد و آن را روي حرارت ملايم بپزيد. اكنون خورشت را براي پذيرايي، در ظرف مورد نظر بكشيد و در صورت دلخواه با ماست تزيين كنيد.
- ميتوانيد اين خورش را با برنج ميل كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با جاذبههاي گردشگري ايران و جهان مطلب“نووارا اليا؛ انگلستان كوچك” را در مجله گردشگري دلتا مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد