• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

املت لقمه اي ، صبحانه فينگر فودي

۱۲۹ بازديد

با طرز تهيه املت لقمه اي در مجله دلتا همراه باشيد.

املت

املت لقمه اي يكي از انواع املت است كه با نان پيتا درست مي‌شود و نوعي فينگر فود به حساب مي‌آيد. طرز تهيه املت لقمه اي آسان است و به راحتي مي‌توانيد يك صبحانه خوشمزه و دلچسب آماده كنيد.

براي آشنايي با طرز تهيه املت لقمه اي با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم :

  • ژامبون گوشت 90 درصد: 450 گرم
  • تخم مرغ: 10عدد
  • كنسرو لوبيا: يك قوطي
  • فلفل دلمه اي: يك عدد
  • روغن سرخ كردني به ميزان لازم
  • پنير چدار: 300 گرم
  • نان پيتا يا نان تافتون: 10 عدد

طرز تهيه املت

طرز تهيه :

در يك تابه نچسب مقدار كمي روغن سرخ كردني ريخته و آن را روي حرارت ملايم بگذاريد. در صورت تمايل مي‌توانيد به جاي روغن از كره استفاده كنيد.

وقتي روغن داغ شد، ژامبون ها را در آن تفت داده، بگذاريد كمي قهوه اي رنگ شوند. سپس آن ها را از تابه بيرون آورده و در يك ظرف بگذاريد.

فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد. مي‌توانيد از فلفل دلمه اي رنگي استفاده كنيد تا ظاهر املت بهتر شود.

تخم مرغ ها را در يك كاسه بشكنيد و خوب هم بزنيد. سپس فلفل دلمه اي خرد شده را به آن بيفزاييد. مخلوط را در تابه بريزيد تا خوب بپزد و تخم مرغ ها شل نباشند.

املت لقمه اي

كنسرو لوبيا را پس از جوشاندن در آب، در يك كاسه بريزيد و با گوشت كوب آن ها را خوب له كنيد. سپس آن ها را در ظرفي روي گاز با حرارت ملايم داغ كنيد.

نان ها را آماده كنيد. از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ، پوره لوبيا و پنير چدار در هر يك از نان ها ريخته و آن ها را به صورت مستطيلي بپيچيد.

لقمه ها را در تابه بگذاريد و كمي تست كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد آن ها را در فر بگذاريد تا گريل شوند.

املت لقمه اي فينگر فودي آماده است. آن را با آبميوه طبيعي يا هر نوشيدني ديگري كه دوست داريد، سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.