• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه املت مكزيكي؛ املت مقوي و انرژي ‌زا

۲۲ بازديد

مكزيك يكي از كشورهايي است كه غذاهاي بسيار خوشمزه‌ايي دارد و املت آن يكي از معروف‌ترين و لذيذترين املت‌هاي جهاني است.

املت مكزيكي

تخم‌مرغ به همراه حبوبات و ادويه، تركيب مورد علاقه مكزيكي‌ها براي صبحانه است. املت مكزيكي، يكي از انواع غذاهاي مردم مكزيك است كه معمولا در وعده صبحانه سرو مي‌شود. اين املت، يكي از لذيذترين املت‌هاي آشپزي ملل است. در ادامه طرز تهيه املت مكزيكي را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه املت مكزيكي

مواد لازم

  • پياز: ۴ عدد
  • پيازچه: ۳ ساقه
  • گوجه‌فرنگي: ۳ عدد
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • كره: ۱ قاشق غذاخوري
  • فلفل قرمز: ۲ عدد
  • لوبيا سياه: ۱۵۰ گرم
  • ليمو ترش: ۱/۲ عدد
  • آووكادو: چند برش
  • روغن زيتون: به مقدار لازم
  • نمك و روغن سرخ‌كردني: به مقدار لازم

طرز تهيه املت مكزيكي

  • نيمي از گوجه‌ها را بشوييد و پوست بگيريد. آن‌ها را به صورت ريز خرد كنيد و تفت دهيد. مي‌توانيد آنها را با ادويه‌هاي مورد علاقه‌تان نيز طعم‌دار كنيد. مثل زردچوبه و نمك يا فلفل سياه. ولي بهتر است زياد از فلفل سياه استفاده نكنيد؛‌ زيرا در تركيبات كلي اين غذا، مقدار زيادي ادويه و فلفل وجود دارد. سپس گوجه‌هاي تفت داده شده را كنار بگذاريد. از اين گوجه‌ها براي تزئين صبحانه استفاده خواهيد كرد.
  • ليموترش را از وسط نصف كنيد و آب آن را بگيريد. آب ۱/۲ عدد از يك ليمو براي طعم‌دار كردن لوبيا سياه كافي است.
  • آب ليمو را با روغن زيتون مخلوط كنيد. لوبيا سياه نيم‌پز را با آب‌ ليمو و روغن زيتون تركيب كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بپزد.
  • در مرحله سوم طرز تهيه املت مكزيكي، پيازچه‌ها را خرد يا ساطوري كنيد. كره را در تابه بريزيد و صبر كنيد تا كره شروع به قهوه‌اي شدن كند.
  • سپس بلافاصله، تخم‌مرغ‌ها را در تابه بشكنيد و حرارت زير تابه را زياد كنيد. تخم‌مرغ را زياد هم نزنيد. پس از اينكه كمي سفيده سفت شد، زير حرارت را كم كنيد تا زرده تخم‌مرغ‌ها نيز كمي بپزد. اجازه ندهيد زرده‌ها زياد سفت شوند و بگذاريد كمي آبدار باقي بمانند.
  • در مرحله آخر از طرز تهيه املت مكزيكي، تخم‌مرغ‌ها را از تابه خارج كنيد و هر تخم‌مرغ را در يك ظرف بريزيد. در هر ظرف تخم‌مرغ، يك برش آووكادو، مقداري پيازچه خرد شده قرار دهيد. سپس روي هر تخم‌مرغ، مقداري سس سالسا همراه با گوجه‌فرنگي تفت داده شده بريزيد و از لوبياي سياه پخته شده براي تزيين استفاده كنيد. نوش جان!

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با كافه‌هاي، “تجربه عجيب همنشيني با آندره گدار در قلب تهران!” را در مجله گردشگري مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه لازانيا بدون سس

طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد

طرز تهيه خاگينه ذرت

دستور پخت مرغ كبابي

طرز تهيه سوسيس بندري

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.