• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دستور پخت اسپاگتي با كوفته قلقلي مرغ

۱۹ بازديد

موادي كه در كنار اسپاگتي درست مي‌شود؛ مي‌تواند به صورت گياهي و سبزيجات، با گوشت چرخ كرده يا همراه با گوشت ريش ريش مرغ يا گوشت قلقلي باشد.

اسپاگتي با كوفته قلقلي مرغ

اسپاگتي يا همان ماكاروني رشته‌اي كه در زير مجموعه پاستاهاي استوانه‌اي و كشيده قرار مي‌گيرند هميشه غذاي محبوب بچه‌ها و بزرگ‌ترهاست و جزو يكي از لذيذترين غذاهاي ملل قرار مي‌گيرد. اسپاگتي با كوفته مرغ، كمتر مشهور است. اما اين دستور نيز بسيار خوشمزه است و طعم خوبي دارد. در ادامه طرز تهيه اسپاگتي با كوفته قلقلي مرغ در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه اسپاگتي كوفته قلقلي مرغ

مواد لازم

  • اسپاگتي: ۲۰۰ گرم
  • مرغ چرخ كرده: ۴۰۰ گرم
  • پياز: ۱ عدد
  • گوجه فرنگي: ۴ عدد
  • آب مرغ: ۱ ليوان
  • پنير پارمزان: ۴ قاشق غذاخوري
  • سس خردل: ۱ قاشق غذاخوري
  • سس كچاپ: ۱ قاشق غذاخوري
  • پودر آويشن: ۱ قاشق چاي‌خوري
  • فلفل قرمز: ۱ عدد
  • نمك: به مقدار لازم
  • فلفل سياه: به مقدار لازم
  • خامه: ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه اسپاگتي با كوفته قلقلي مرغ

  • در مرحله اول طرز تهيه اسپاگتي با كوفته قلقلي مرغ ماكاروني را در آب جوش بپزيد و آب‌كش كنيد. اما قبل از آن، بهتر است مواد اصلي را درست كنيد.
  • گوشت مرغ چرخ كرده را همراه با سس كچاپ و سس خردل، در بشقابي بريزيد. فلفل قرمز را به صورت ريز خرد كنيد و به اين تركيب اضافه كنيد. سپس ۳ قاشق غذاخوري از پنير پارمزان رنده شده و نمك و فلفل را نيز روي آن بپاشيد. اين تركيب را با دست خوب ورز دهيد. سپس از اين مواد، توپك‌هاي كوچكي به اندازه يك گردو جدا كنيد و خوب قلقلي كنيد.
  • در مرحله دوم بايد كوفته‌هاي مرغ را خوب سرخ كنيد. براي اين كار، تابه‌اي نچسب و گود برداريد و روغن سرخ كردني در آن بريزيد. پس از داغ شدن روغن، كوفته‌ها را يكي يكي در آن قرار دهيد و صبر كنيد تا كاملا مغزپخت شوند.
  • گوجه فرنگي‌ها را بشوييد و خشك كنيد. سپس پوست آنها را بگيريد و به قطعات كوچك، خرد كنيد. پياز را نيز بشوييد و خرد كنيد.
  • تابه‌اي نچسب را روي حرارت متوسط قرار دهيد و در آن روغن سرخ‌كردني بريزيد. پياز را در تابه بريزيد و تفت دهيد. بعد از گذشت ۳ تا ۴ دقيقه از تفت دادن پياز، گوجه فرنگي خرد شده را به تابه اضافه كنيد. آب مرغ و پنير پارمزان باقي مانده را در تابه بريزيد و با پودر آويشن، مواد را طعم‌دار كنيد.
  • بعد از گذشت ۵ دقيقه از پختن اين مواد، كوفته‌هاي قلقلي آماده شده را در تابه سس قرار دهيد و دوباره صبر كنيد تا مواد بپزد. پس از غليظ شدن آب سس، ۲ قاشق غذاخوري خامه به آن اضافه كنيد.
  • در مرحله آخر طرز تهيه اسپاگتي با كوفته مرغ، اسپاگتي را به هر روشي كه دوست داريد، آبكش و دم كنيد. سس آماده شده همراه با كوفته قلقلي‌ها را روي اسپاگتي بريزيد و با سبزيجات خوش‌رنگ و خوش طعم مثل ريحان و جعفري يا فلفل دلمه، بشقاب خود را تزيين كنيد. اين اسپاگتي خوشمزه را با ماكاروني فتوچيني يا انواع مختلف پاستا فرمي هم مي‌توانيد درست كنيد. نوش جان!

پيشنهاد مطالعه: براي دكوراسيون آشپزخانه، آشپزخانه جزيره‌اي براي فضا‌هاي كوچك را در مجله دكوراسيون مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه و مزه دار كردن جوجه كباب در فر

كباب كوبيده مرغ تابه اي

طرز تهيه خوراك مرغ و كنجد

طرز تهيه مرغ بريان در فر

دستور پخت اسپاگتي با كدو سبز

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.