كادايف نوعي شيريني و دسر تركي است كه با رشته اي به همين نام درست ميشود.
كادايف شيريني و دسري خوشمزه، متعلق به كشور تركيه است. كادايف در تركيه بسيار رايج است و در بيشتر كافه ها و رستوران هاي اين كشور سرو ميشود. همچنين تهيه اين شيريني در منزل بين مردم اين كشور متداول است. اين دسر با رشته هايي به نام كادايف تهيه ميشود كه ميتوانيد آن را از لوازم قنادي و فروشگاه ها تهيه كنيد.
براي آشنايي با طرز تهيه كادايف تركي با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم :
- شكر: 2 فنجان
- كرم شانتي: يك بسته
- كادايف: 250 گرم
- شكر: 6 قاشق غذاخوري
- كره: 5 قاشق غذاخوري
- گردو خرد شده: يك و نيم ليوان
- آرد: 4 قاشق غذاخوري
- نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوري
- تخم مرغ: يك عدد
- وانيل به ميزان لازم
- شير: 3 ليوان
- پودر پسته براي تزيين
طرز تهيه :
شير را از يخچال بيرون ميآوريم تا به دماي محيط برسد.
آرد را دو بار الك ميكنيم. سپس شير، شكر، تخم مرغ، نشاسته و آرد را در قابلمه اي با هم مخلوط كرده، روي شعله متوسط ميگذاريم.
مخلوط مواد را مدام هم ميزنيم تا ته نگيرد و مثل فرني غليظ شود. وقتي به غلظت مناسب رسيد، قابلمه را از روي شعله برداشته، وانيل را به مواد افزوده و هم ميزنيم.
تا وقتي كرم كاملاً سرد شود، چند بار آن را هم ميزنيم تا رويه نبندد. اگر وقت داريد، بهتر است اين كرم را يك شب در يخچال نگه داريد تا كاملاً سرد شود. چون كرم شانتي بايد با كرم كاملاً سرد مخلوط شود.
وقتي كرم سرد شد، كرم شانتي را به آن افزوده و 5 دقيقه با همزن ميزنيم تا به غلظت خامه برسد. سپس آن را يك ساعت ديگر در يخچال ميگذاريم. وقتي از يخچال بيرون آورديم، دوباره با همزن ميزنيم.
رشته هاي كادايف را خرد ميكنيم. كره را در تابه مناسبي روي شعله ملايم ميگذاريم تا آب شود. شكر را به آن ميافزاييم. كادايف هاي خرد شده را روي كره و شكر ريخته و هم ميزنيم. تابه را روي شعله ميگذاريم تا رشته ها سرخ شوند.
كرم آماده شده را در ظرف سرو ريخته و رشته هاي سرخ شده كادايف را با گردوهاي درشت خرد شده روي آن ميگذاريم. دسر تركي آماده است. آن را با چاي يا قهوه ميل كنيد.