• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه كوكو نخود فرنگي

۲۳ بازديد

كوكوي نخود فرنگي يك كوكو بسيار خوشمزه گيلاني است كه با نخود سبز تازه تهيه مي‌شود .

كوكو نخود فرنگي

اين كوكو يك غذاي خوش‌طعم و عالي است كه با استفاده از نخود فرنگي درست مي‌شود. به دليل اينكه در اين كوكو از گوشت قرمز استفاده نشده است براي گياه خوران نيز يك غذاي مناسب است. طعم اين كوكو بسيار عالي و لذيذ است به طوري كه تمام افرادي كه اين غذا را ميل مي‌كنند طرفدار اين غذا مي‌شوند.  در ادامه طرز تهيه كوكو نخود فرنگي را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه كوكو نخود فرنگي

مواد لازم

  • سيب‌زميني متوسط: ۴ عدد
  • نخود فرنگي پخته: نصف پيمانه
  • پياز متوسط: يك عدد
  • سير: دو حبه
  • جعفري خرد شده: يك قاشق غذاخوري
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • روغن مايع: به مقدار لازم
  • نمك: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • ادويه كاري: به مقدار لازم
  • پودر زيره: به مقدار لازم

طرز تهيه كوكو نخود فرنگي

(براي مطالعه طرز تهيه انواع كوكو به مجله آشپزي دلتا مراجعه كنيد.)

  • ابتدا سيب‌زميني‌ها را رنده ريز كنيد.
  • سپس آب سيب‌زميني‌ها را بگيريد و پياز و سير رنده شده را به سيب‌زميني‌ها اضافه كنيد.
  • تخم‌مرغ را به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد.
  • سپس نمك، فلفل، زردچوبه، پودر زيره و ادويه كاري و جعفري خرد شده را اضافه كرده و همه مواد را به خوبي مخلوط كنيد.
  • در آخر نخود فرنگي پخته شده را اضافه كنيد و با بقيه مواد خوب مخلوط كنيد.
  • در يك ماهيتابه نچسب مايه كوكو را ريخته و اجازه دهيد يك طرف آن سرخ شود.
  • سپس آن را برش زده و برش گردانيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود.
  • غذاي شما آماده است.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع دستور پخت كوكو و كتلت  “طرز تهيه كتلت ميگو” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

ته‌انداز مرغ؛ زعفراني و معطر

پاي گوشت و سيب زميني؛ غذايي مدرن و ساده

شامي كباب، ترد و خوشمزه

فيله مرغ با سس سير

دستور پخت رولت سوخاري

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.