• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پاي گوشت و سيب زميني؛ غذايي مدرن و ساده

۲۴ بازديد

انواع پاي مي‌تواند شامي ايده آل براي يك مهماني دوستانه باشد. در ادامه طرز تهيه پاي گوشت و سيب زميني را خواهيد خواند.

پاي گوشت

پاي گوشت و سيب زميني يك انتخاب ساده اما مدرن است كه كه در كمال سادگي مي‌توانيد آن را به عنوان يك فينگرفود يا غذا در مهماني‌هايتان سرو كنيد. مهم‌ترين نكته براي طرز تهيه پاي، چه در شيريني‌پزي چه براي غذا، طرز تهيه خمير آن است كه حسابي ترد و نرم شود. در اين دستورالعمل ما طرز خمير پاي را با تمام نكاتش در اختيارتان قرار داديم. در ادامه طرز تهيه پاي گوشت و سيب زميني را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.

طرز تهيه پاي گوشت و سيب زميني

مواد لازم

  • آرد ساده: ۵۰۰ گرم
  • نمك: به مقدار لازم
  • كره پاستوريزه: ۲۵۰ گرم
  • شير كم‌چرب: دو قاشق غذاخوري
  • گوشت گوسفندي: ۶۰۰ گرم
  • سيب زميني: ۳۰۰ گرم
  • پياز: يك عدد
  • آب گوشت: چهار قاشق غذاخوري
  • مرزنجوش تازه: نصف قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه پاي گوشت

( براي مطالعه بيشتر غذاهايي با گوشت به مجله آشپزي مراجعه كنيد.)

  • براي شروع ابتدا سراغ آماده كردن خمير برويد. آرد و كمي نمك را داخل يك كاسه بزرگ بريزيد. كره حيواني نرم شده را به آن اضافه كرده و مواد را با هم مخلوط كنيد. سپس آب خيلي سرد به مواد اضافه كرده و ورز دهيد تا حالت خميري پيدا كند. به تدريج آب بيشتري اضافه كنيد تا چسبندگي خمير كم‌تر شود. حدود بيست دقيقه به ورز دادن ادامه دهيد.
  • سيب زميني و پياز را ريز خرد كنيد. گوشت گوسفندي را هم خرد كنيد. گوشت ريز خرد شده را همراه پياز و سيب زميني خرد شده داخل كاسه بريزيد. يك قاشق غذاخوري آرد و مقداري نمك هم اضافه كنيد. به كمك دست مواد را هم بزنيد تا مخلوط شوند.
  • فر را روي دماي ۲۲۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم كنيد. چهار قالب پاي را با روغن چرب كنيد و با كاغذ روغني بپوشانيد.
  • روي سطح كارتان را مقداري آردپاشي كنيد. خمير را به ضخامت نيم سانتي‌متر داخل قالب‌ها پهن كنيد؛ به طوري كه كناره‌هاي قالب را بگيرد. سپس به اندازه يك دايره بزرگ‌تر از قالب، خمير را برش بزنيد و اضافه‌هاي خمير را به قسمت بيروني قالب بچسبانيد.
  • داخل قالب را با مواد پر كنيد و از خمير باقيمانده براي پوشاندن روي پاي استفاده كنيد. دايره‌هايي به اندازه دهانه قالب برش بزنيد. دورتادور خميري كه از قالب بيرون زده را با كمي آب خيس كرده و خمير را روي آن بچسبانيد. به كمك دست دو لبه خمير را به هم فشار دهيد. سپس يك سوراخ كوچك ايجاد كنيد تا بخار درون آن حين پخت خارج شود. به كمك قلم موي آشپزي روي پاي را به كمي شير آغشته كنيد.
  • قالب‌ها را حدود ۲۵ دقيقه داخل فر قرار دهيد. سپس حرارت را روي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم كرده و حدود ۲۵ تا ۳۵ دقيقه ديگر بيشتر بپزيد تا زماني كه كاملا روي پاي طلايي‌رنگ شود. قبل از سرو چند دقيقه زودتر پاي را از قالب بيرون بياوريد تا كمي خنك شود، نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ “طرز تهيه قارچ برگر” را مطالعه كنيد

همچنين بخوانيد:

ته‌انداز مرغ؛ زعفراني و معطر

طرز تهيه آش شوربا

طرز تهيه خوراك بره

ته ديگ زعفراني با ماست

دستور پخت خوراك گوشت و چغندر

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.