شنبه ۱۳ دی ۹۹ ۱۵:۲۳ ۳۰ بازديد
ميگو از لذيذترين غذاهاي دريايي است شما ميتوانيد با از بين بردن بوي زهم آن غذاهاي لذيذي را با آن درست كنيد.
كتلت ميگو يكي از سالمترين غذاهايي است كه ميتوانيد با ميگو تهيه كنيد. بسياري از افراد از خوردن اين گوشت خوشمزه به دليل بوي آن امتناع ميكنند و حتي حاضر نيستند يك بار آن را امتحان كنند. اما اين كتلت خوشمزه به شما اين امكان را ميدهد تا بدون ديدن آن در غذا از طعم لذيذ آن لذت ببريد. در ادامه طرز تهيه كتلت ميگو را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- ميگو خام: ۴۰۰ گرم
- سيب زميني: ۳ عدد
- تخم مرغ: ۲ الي ۳ عدد
- پياز: ۱ عدد
- آرد گندم: به مقدار لازم
- آرد سوخاري: به مقدار لازم
- پودر دارچين: در صورت تمايل
- نمك: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهيه كتلت ميگو
(براي پخت انواع كتلت لذيذ به مجله آشپزي مراجع كنيد.)
- ابتدا سيبزمينيها را آب پز كنيد.
- براي اينكه بوي زهم ميگو از بين برود كافي است داخل يك قابلمه آب به همراه مقداري نمك بريزيد و وقتي جوش آمد ميگوها را هم اضافه كنيد تا حدود ۵ دقيقه با آب بجوشند و بعد ميگوها را آبكش كنيد.
- ميگوهايي كه نيم پز شدن را داخل غذاساز بريزيد.
- سپس پياز را با سايز ريز رنده كرده و بعد آب آن را كاملا بگيريد تا كتلت وا نرود.
- در اين مرحله سيب زميني پخته رنده شده، ميگو، نمك، فلفل و زردچوبه را هم به پياز اضافه كنيد.
- بهتر است تخممرغها را دانه دانه اضافه كنيد و مواد را هم بزنيد تا مايه كتلت خيلي شل نشود.
- در صورت تمايل ميتوانيد كمي پودر دارچين هم به مواد اضافه كنيد.
- در نهايت مواد را با قاشق هم بزنيد و بعد در صورت لزوم كمي آرد گندم يا آرد سوخاري به آن اضافه كنيد.
- در اين جا مايه كتلت را ورز دهيد تا كتلت موقع سرخ شدن وا نرود.
- زماني كه مايه كتلت سرد شد با دست گردش كنيد و حالا هر دو طرف آن را به آرد سوخاري آغشته كنيد.
- داخل يك ماهيتابه روغن بريزيد وقتي روغن داغ شد حرارت را ملايم كرده و كتلتها را داخل آن بگذاريد.
- اجازه دهيد تا هر دو طرف كتلت با حرارت ملايم خوب سرخ و طلايي شود سپس روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافي آن برود.
- كتلت خوشمزه و خوش عطر شما آماده است.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع دستور پخت براي ميگو “پاستا ميگو با سس پستو” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
واويشكا مرغ؛ غذاي روسي در آشپزخانه گيلاني
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد