خوراك هميشه خوشمزه است و خوراك بره آن چنان لذيذ است كه هميشه در خاطرتان ميماند.
بعضي از غذاها مثل طرز تهيه خوراك بره مديترانهاي در حين سادگي آنقدر لذيذ و به يادماندني هستند كه انگار آشپز ساعتها وقت خودش را صرف پخت آنها كرده است. در صورتي كه زمان آماده سازيشان شايد حتي به نيم ساعت هم نرسد. اين مدل غذاها، گزينهاي بسيار مناسب براي ميهمانيها و راحتي كار ميزبان هستند. خوراك بره مديترانهاي با چند نوع ادويه مزهدار ميشود و بعد از چند ساعت در يخچال ماندن وارد مرحله طبخ ميشود. اين غذا را ميتوانيد هم به صورت خوراك و هم با برنج سرو كنيد. در ادامه مطلب طرز تهيه خوراك بره را در مجله اينترنتي دلتا را مطالع كنيد.
مواد لازم
- دنده بره: دو عدد
- پوست ليمو (رنده شده): يكچهارم فنجان
- پونه كوهي: چهار قاشق چايخوري
- سير (خرد شده): شش حبه
- روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
- نمك: يكچهارم قاشق چايخوري
- فلفل: يكچهارم قاشق چايخوري
- چند برش ليمو تازه: به دلخواه
طرز تهيه خوراك بره
(براي مطالعه طرز تهيه انواع خوراك لذيذ به مجله آشپزي مراجعه كنيد.)
- براي تهيه يك خوراك بره مديترانهاي مجلسي ابتدا بايد فر را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد. سپس گوشت بره را داخل يك ظرف قرار دهيد تا آن را مزهدار كنيد.
- حبههاي سير را به صورت ريز خرد كنيد. پوست ليمو را هم رنده كنيد. پوست ليمو، پونه كوهي، سير، روغن زيتون و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد و روي گوشت بريزيد. به كمك دست مواد را روي گوشت ماساژ دهيد تا به همه جاي آن برسد. ظرف را به مدت دو ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا گوشت مزهدار شود. اگر از پونه كوهي تازه استفاده ميكنيد، آن را به صورت ريز خرد كرده و بعد استفاده كنيد.
- روي قالب فر را با فويل بپوشانيد و دندهها را روي قالب كنار هم قرار دهيد. ظرف خوراك را داخل فر بگذاريد تا حدود ۳۰ تا ۴۰ دقيقه گوشت خوب بپزد و سطح آن گريل شود.
- بعد از اين كه گوشت كاملا پخت بگذاريد پنج دقيقه خنك شود و لابهلاي دندهها را برش بزنيد. خوراك بره مديترانهاي را با پونه كوهي تازه و برشهاي ليمو سرو كنيد. نوش جان!
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع خوراك “طرز تهيه خوراك ماهيچه” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
پاي گوشت و سيب زميني؛ غذايي مدرن و ساده
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد