• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه خورشت گوجه فرنگي

۲۲ بازديد

همه ما مي‌دانيم كه گوجه فرنگي خواص زيادي دارد و چقدر غذا را خوشرنگ و لعاب مي‌كند.

خورشت گوجه فرنگي

خورشت گوجه فرنگي جز انواع خورشت‌هاي معروف و خوشمزه ايراني است كه البته چندي هم به املت گوجه فرنگي شباهت دارد. اين غذاي شمالي پرطرفدار و خوشمزه خاصه گيلان است. اين دستور پخت آشپزي به اين دليل كه آماده كردن آن بسيار راحت و ساده است و البته طعم خوبي نيز داشته، بسيار مرسوم و پرطرفدار شده است. در ادامه طرز تهيه خورشت گوجه فرنگي را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.

طرز تهيه خورشت گوجه فرنگي

مواد لازم

  • گوجه فرنگي متوسط: ۴ عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پياز متوسط: ۱ عدد
  • حبه سير: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگي: ۱ قاشق غذاخوري
  • آب: ۱ ليوان
  • روغن مايع: به ميزان لازم
  • نمك، زردچوبه و فلفل سياه: به ميزان لازم

طرز تهيه خورشت گوجه فرنگي

  • پياز را نگيني خرد كنيد و در قابلمه با كمي روغن تفت دهيد تا سرخ شود.
  • ادويه ها را به پياز اضافه و سپس رب گوجه فرنگي را افزوده و مواد را كامل مخلوط كنيد.
  •  سپس گوجه فرنگي را رنده كرده و به ظرف اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.
  •  يك ليوان آب را به ظرف افزوده و بگذاريد با حرارت ملايم گوجه فرنگي ها بپزد.
  •  در يك ماهيتابه جداگانه كمي روغن بريزيد و سيرها را رنده كرده و در ماهي تابه تفت دهيد.
  •  سپس تخم مرغ را به ماهي تابه اضافه كنيد و بگذاريد مانند نيمرو بپزد.
  •  حالا تخم مرغ ها را با سير مخلوط كرده و به قابلمه خورشت اضافه كنيد.
  •  بعد از غليظ شدن و جا افتادن خورش با حرارت ملايم اجاق گاز را خاموش كنيد.

همچنين بخوانيد:

خورشت هويج تبريزي

دستور پخت خورشت ريواس

خورشت آلو مسما با رب انار

طرز تهيه پيتزا بادمجان و سير

طرز تهيه مرغ بريان در فر

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.