پنجشنبه ۱۱ دی ۹۹ ۱۳:۲۴ ۲۲ بازديد
همه ما ميدانيم كه گوجه فرنگي خواص زيادي دارد و چقدر غذا را خوشرنگ و لعاب ميكند.
خورشت گوجه فرنگي جز انواع خورشتهاي معروف و خوشمزه ايراني است كه البته چندي هم به املت گوجه فرنگي شباهت دارد. اين غذاي شمالي پرطرفدار و خوشمزه خاصه گيلان است. اين دستور پخت آشپزي به اين دليل كه آماده كردن آن بسيار راحت و ساده است و البته طعم خوبي نيز داشته، بسيار مرسوم و پرطرفدار شده است. در ادامه طرز تهيه خورشت گوجه فرنگي را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- گوجه فرنگي متوسط: ۴ عدد
- تخم مرغ: ۲ عدد
- پياز متوسط: ۱ عدد
- حبه سير: ۴ عدد
- رب گوجه فرنگي: ۱ قاشق غذاخوري
- آب: ۱ ليوان
- روغن مايع: به ميزان لازم
- نمك، زردچوبه و فلفل سياه: به ميزان لازم
طرز تهيه خورشت گوجه فرنگي
- پياز را نگيني خرد كنيد و در قابلمه با كمي روغن تفت دهيد تا سرخ شود.
- ادويه ها را به پياز اضافه و سپس رب گوجه فرنگي را افزوده و مواد را كامل مخلوط كنيد.
- سپس گوجه فرنگي را رنده كرده و به ظرف اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.
- يك ليوان آب را به ظرف افزوده و بگذاريد با حرارت ملايم گوجه فرنگي ها بپزد.
- در يك ماهيتابه جداگانه كمي روغن بريزيد و سيرها را رنده كرده و در ماهي تابه تفت دهيد.
- سپس تخم مرغ را به ماهي تابه اضافه كنيد و بگذاريد مانند نيمرو بپزد.
- حالا تخم مرغ ها را با سير مخلوط كرده و به قابلمه خورشت اضافه كنيد.
- بعد از غليظ شدن و جا افتادن خورش با حرارت ملايم اجاق گاز را خاموش كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد