• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه سالاد سبزيجات كبابي

۲۳ بازديد

از ميان تمام پيش غذاها و ميان وعده‌ها سالاد طرفدار بيشتري دارد. از ميان اين تعداد سالاد، سالاد كبابي به صورت شگفت انگيزي خوش طعم است.

سالاد سبزيجات كبابي

خوردن سبزيجات كبابي يك تصور متفاوت از طعم و مزه سبزيجات به شما مي‌دهد. اين بار مي‌خواهيم طرز تهيه يك سالاد متفاوت و خوشمزه را در اختيارتان قرار دهيم. در ادامه اين مطلب طرز تهيه سالاد سبزيجات كبابي را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.

طرز تهيه سالاد سبزيجات كبابي

مواد لازم

  • سيب زميني شيرين بزرگ: ۲عدد
  • شقاقل بزرگ: ۴ عدد
  • چغندر متوسط: ۶ عدد
  • روغن زيتون: ۳ قاشق سوپخوري
  • نمك: ۱ و ¾ قاشق چاي خوري
  • فلفل: يك قاشق چاي خوري
  • سس مخلوط روغن زيتون و سركه بالزاميك: ½ ليوان
  • جعفري تازه خرد شده: يك قاشق سوپ خوري
  • ترب كوهي: يك قاشق سوپ خوري
  • خردل: يك قاشق چاي خوري

طرز تهيه سالاد سبزيجات كبابي

  • فر را به دماي ۴۰۰ درجه برسانيد. سيب زميني‌، شقاقل و چغندر‌ها را پوست بگيريد و خرد كنيد و همراه با دو قاشق سوپ خوري روغن زيتون در يك كاسه بزرگ بريزيد.
  • يك لايه از اين تركيب را در ماهيتابه‌اي كه تا حدي آن را به روغن آغشته كرده‌ايد، پخش كنيد. ۱ و ¼ قاشق نمك و ½ قاشق فلفل روي آن بپاشيد.
  • چغندر‌ها را با ۱ قاشق باقيمانده از روغن زيتون قاطي كنيد.
  • يك لايه از اين چغندرها را روي يك فويل آلومينيومي هم اندازه ماهيتابه خود درست كنيد و آن را روي لايه اول قرار دهيد و باقيمانده نمك و فلفل را به‌ روي آن بپاشيد.
  • در دماي ۴۰۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقيقه (يا تا زماني كه نرم شدند) آن‌ها را بپزيد. سپس بگذاريد كاملا سرد شود (كه حدودا ۲۰ دقيقه طول مي كشد)
  • در همين حال، سبزي را با سس خود هم بزنيد. سبزيجات را در يك كاسه بزرگ بگذاريد و به ميزان مورد علاقه خود سس آماده شده را روي آن‌ها بريزيد.
  • آن را مخلوط كنيد تا روي سبزيجات را بگيرد. سالاد شما آماده است.

پيشنهاد مطالعه : طرز تهيه “سالاد شويد و سيب زميني” را در مجله دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

شامي كباب، ترد و خوشمزه

فينگرفود گياهي

طرز تهيه آش بادمجان

كباب كوبيده مرغ تابه اي

كباب بناب ساطوري آذربايجان

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.