پنجشنبه ۱۱ دی ۹۹ ۱۲:۵۲ ۲۱ بازديد
برگر از خوشمزهترين غذاهاي بينالمللي است كه در همه جاي دنيا طرفداران زيادي دارد. قارچ برگر محبوب ترين برگر هاست.
قارچ برگر يك نوع ديگر از برگر است كه مورد توجه بسياري قرار گرفته است. اين غذا در واقع همان همبرگر و چيزبرگر است كه مواد جديدي به نام قارچ به آن اضافه شده است. در واقع ميتوان گفت تقريبا تمامي مواد اوليه در اين غذا همان مواد اوليه برگرهاي ديگر است با اين تفاوت كه قارچ هم ديگر جزيي از آن است. در ادامه طرز تهيه قارچ برگر را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- گوشت گوساله چرخ كرده: ۶۰۰ گرم
- پياز ريز خرد كرده: يك عدد
- قارچ كوچك خرد كرده و سرخ شده: ۱۵۰ گرم
- جعفري خرد كرده: ۳ قاشق سوپخوري
- نمك: به ميزان لازم
- فلفل: به ميزان لازم
- رب گوجه فرنگي: يك قاشق چايخوري
- آويشن: يك قاشق چايخوري
- پنير چدار: به مقدار لازم
- تخم مرغ: يك عدد
- پودر نان: نصف پيمانه
طرز تهيه قارچ برگر
- ابتدا گوشت چرخ كرده، پياز، جعفري، آويشن، رب گوجه فرنگي، نمك، فلفل، تخم مرغ و پودر نان را در كاسه بزرگي بريزيد و مواد را خوب ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا كند.
- مايه گوشت را به شش قسمت مساوي تقسيم كنيد و با استفاده از كيسه نايلوني هر كدام را به شكل گرد و مسطح در آوريد.
- كف يك سيني باربيكيو يا گريل را كمي چرب كنيد و هر طرف گوشتها را ۴ تا ۵ دقيقه كباب كنيد. (البته اين كار را در ماهيتابه نيز مي توان انجام داد).
- قارچها را به صورت ورقهاي (اسلايس) برش بزنيد.
- در تابهاي با يك قاشق سوپخوري روغن و يك قاشق چايخوري آب ليمو سرخ كنيد. استفاده از آب ليمو كمك ميكند تا رنگ قارچ تيره و سياه نشود.
- در هنگام سرخ شدن گوشت مقدار پنير چدار يا يك لايه پنير ورقه اي را روي گوشت قرار دهيد تا آب شود.
- سپس گوشت سرخ شده و قارچ را در داخل نان گرد قرار دهيد و طبق سليقه و ذائقه خود، موادي را كه مي خواهيد داخل آن بگذاريد.
- قارچ برگر شما آماده است.
براي اشنايي با دستورپخت انواع برگر به مجله آشپزي دلتا مراجعه كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع برگر “طرز تهيه برگر ماهي سوخاري با سس تاتار” را مطالعه كنيد
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد