سه شنبه ۰۹ دی ۹۹ ۱۵:۱۱ ۲۹ بازديد
املت عدس يك صبحانه بسيار خوشمزه و مقوي است كه طرز تهيه آساني نيز دارد.
املت يكي از سادهترين و ارزانترين وعدههاي غذايي است و در صبحانه، ناهار يا شام استفاده ميشود. در اين مطلب از مجله دلتا طرز تهيه املت عدس را بخوانيد.
مواد لازم
- عدس – نصف پيمانه
- كلم بروكلي خردشده – ۲۲۵ گرم
- پياز قرمز حلقه شده – دو عدد
- روغن مايع – دو قاشق غذاخوري
- تخم مرغ – هشت عدد
- آب يا شير – سه قاشق غذاخوري
- گوجهفرنگي كوچك حلقه شده – ۲۰۰ گرم
طرز تهيه املت عدس
- نمك و فلفل سياه و عدس را در قابلمهاي ريخته و حدود ۲۵ دقيقه بپزيد.
- سپس كلمهاي خردشده را به آن بيفزاييد و اجازه دهيد يكي، دو دقيقه ديگر بجوشد.
- روغن را كف يك تابه مناسب فر ريخته و حلقههاي پياز را در آن بريزيد.
- ظرف را در فر سرد بگذاريد و فر را با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد يا ۴۰۰ درجه فارنهايت روشن كنيد تا در مدت ۲۵ دقيقه بپزد.
- تخممرغها را به همراه شير يا آب، كمي نمك و فلفل در كاسهاي هم بزنيد و سبزيجات و گوجهفرنگي را به آن اضافه كنيد. عدس و كلم را آبكشي كنيد ودر تابه پياز بريزيد.
- مخلوط تخممرغ را روي مواد داخل تابه بريزيد و آن را دوباره به مدت ۱۰ دقيقه در فر بگذاريد، تا تخممرغها سفت شود.
همچنين بخوانيد:
طرز تهيه املت لبناني با سبزيجات تازه
طرز تهيه كيك خامهاي شب يلدا به شكل هندوانه
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد