• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه املت عدس

۲۹ بازديد

املت عدس يك صبحانه بسيار خوشمزه و مقوي است كه طرز تهيه آساني نيز دارد.

املت عدس

املت يكي از ساده‌ترين و ارزان‌ترين وعده‌هاي غذايي است و در صبحانه، ناهار يا شام استفاده مي‌شود. در اين مطلب از مجله دلتا طرز تهيه املت عدس را بخوانيد.

طرز تهيه املت عدس

مواد لازم

  • عدس – نصف پيمانه
  • كلم بروكلي خردشده – ۲۲۵ گرم
  • پياز قرمز حلقه شده – دو عدد
  • روغن مايع – دو قاشق غذاخوري
  • تخم مرغ – هشت عدد
  • آب يا شير – سه قاشق غذاخوري
  • گوجه‌فرنگي كوچك حلقه شده – ۲۰۰ گرم

طرز تهيه املت عدس

  • نمك و فلفل سياه و عدس را در قابلمه‌اي ريخته و حدود ۲۵ دقيقه بپزيد.
  • سپس كلم‌هاي خردشده را به آن بيفزاييد و اجازه دهيد يكي، دو دقيقه ديگر بجوشد.
  • روغن را كف يك تابه مناسب فر ريخته و حلقه‌هاي پياز را در آن بريزيد.
  • ظرف را در فر سرد بگذاريد و فر را با دماي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد يا ۴۰۰ درجه فارنهايت روشن كنيد تا در مدت ۲۵ دقيقه بپزد.
  • تخم‌مرغ‌ها را به همراه شير يا آب، كمي نمك و فلفل در كاسه‌اي هم بزنيد و سبزيجات و گوجه‌فرنگي را به آن اضافه كنيد. عدس و كلم را آبكشي كنيد ودر تابه پياز بريزيد.
  • مخلوط تخم‌مرغ را روي مواد داخل تابه بريزيد و آن را دوباره به مدت ۱۰ دقيقه در فر بگذاريد، تا تخم‌مرغ‌ها سفت شود.

همچنين بخوانيد:

املت هندي؛ پاراتا تخم‌مرغ

طرز تهيه املت لبناني با سبزيجات تازه

طرز تهيه سوپ شلغم و مرغ

كباب كوبيده مرغ تابه اي

طرز تهيه كيك خامه‌اي شب يلدا به شكل هندوانه

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.