جمعه ۰۵ دی ۹۹ ۲۰:۲۵ ۲۴ بازديد
اين غذا به دليل اينكه ماده اصلي آن سيبزميني است، خاصيت سيركنندهگي بسيار بالايي دارد.
كمپير تركيهاي يا همان سيبزميني تنوري خودمان، هم با گوشت و هم با سبزيجات درست ميشود. با اين حال شيوه پخت هر دو نوع آن تقريبا يكي است. با اين تفاوت كه محتواي داخل سيبزميني تنوري در كمپير سبزيجات تنها شامل انواع مختلف سبزيجات به همراه سس و پنير است. اما در طرز تهيه كمپير گوشت تركيهاي در محتواي داخل سيبزميني تنوري علاوه بر سبزيجات از بيكين و يا گوشت چرخكرده هم استفاده ميشود. در ادامه طرز تهيه سيب زميني شكم پر را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- سيبزميني بزرگ: ۳ عدد
- كنسرو ذرت: ۱/۲ ليوان
- كنسرو نخود فرنگي: ۱/۲ ليوان
- پياز: ۱ عدد
- بيكن خوردشده: ۳۰۰ گرم
- خيار شور: ۱ ليوان
- فلفل شيرين: ۱/۲ ليوان
- پنير پيتزاي رنده شده: ۳۰۰ گرم
- سس مايونز: به مقدار لازم
- سس كچاپ: به مقدار لازم
- كره: به مقدار لازم
طرز تهيه سيب زميني شكم پر
- براي تهيه سيب زميني شكم پر ابتدا سيبزمينيهاي درشتي را كه آماده كرديد، داخل فويل بپيچيد.
- فر را روشن كنيد و درجه حرارت آن را روي ۲۰۰ قرار دهيد.
- كمي صبر كنيد تا فر شما در حالت خالي گرم شود.
- ميتوانيد ده تا پانزده دقيقه براي گرم شدن فر و آماده شدن آن صبر كنيد.
- سيبزميني پيچيده شده در داخل فويل را در سيني فر قرار دهيد. پختن سيبزمينيها تقريبا يك ساعت و نيم زمان ميبرد.
- اگر سيبزمينيهاي شما خيلي بزرگ هستند، ميتوانيد براي تهيه كمپير كمي درجه فر را هم بالاببريد. فر را روي عدد ۲۵۰ قرار دهيد.
- بهتر است بعد از گذشت يك ساعت، هر ده دقيقه يك بار سري به فر بزنيد تا سيبزمينيها خشك نشوند.
- براي آنكه مطمئن شويد بعد از يك ساعت و نيم سيبزمينيها كاملا پخته شدهاند، ميتوانيد از يك چنگال استفاده كنيد.
- چنگال را به داخل سيب زميني فويل پيچيده شده فرو كنيد. اگر چنگال به راحتي فرو رفت، يعني كمپير يا همان سيب زمينيهاي تنوري شما آمادهاند.
- اگر احساس كرديد سيب زمينيهاي تنوري هنوز كامل نپختهاند، كمي بيشتر زمان بدهيد.
- زماني كه سيبزميني كمپير گوشت در حال پخته شدن است از هدر دادن وقت بپرهيزيد و به سراغ آماده كردن ديگر مواد اوليه براي تهيه كمپير برويد. فلفل شيرين وخيارشورها را خرد كنيد. حالا ذرت و نخود فرنگي را به آن اضافه كنيد.
- در اين مرحله به سراغ بيكن برويد. بيكن را خرد كرده و با كمي كره تفت دهيد. اگر به جاي بيكن يا ژامبون در كمپير گوشت، از گوشت چرخ كرده استفاده ميكنيد، طرز تهيه آن فرق ميكند. ابتدا كره را در ماهيتابه آب كنيد. سپس يك عدد پياز را رنده كنيد و گوشت چرخ كرده را در روغن كره سرخ كنيد. در حين پخت گوشت كمي نمك و فلفل به آن اضافه كنيد.
- شما مواد درون سيبزميني را آماده كردهايد و سيبزمينيها در فر در حال پختن هستند.
- به محض پختن سيبزمينيها آنها را از فر بيرون آورده فويلشان را باز كنيد.
- سيبزميني تنوري يا همان كمپير را داغ با چاقو برش بزنيد و كمي داخلش را با قاشق خالي كنيد.
- مراقب باشيد سيبزميني تنوري شما حالت كاسهاي شكل خود را از دست ندهد.
- براي تهيه كمپير گوشت، پوره خالي كرده از داخل سيبزمينيها را با پنير پيتزاي رنده شده مخلوط كنيد.
- اين مرحله را به سرعت و تا پورهها داغ هستند، انجام دهيد. چرا كه پنير پيتزا بايد در پورهها كمي نرم و آب شود.
- در آخرين مرحله طرز تهيه كمپير گوشت، كمي نمك به سيبزمينيهاي گود شده بپاشيد.
- مخلوط پوره و پنير پيتزا را در داخل هر كمپير قرار دهيد.
- حالا سبزيجات را هم به همين ترتيب روي آنها اضافه كنيد.
- بيكن و يا گوشت چرخكرده آماده شده را كه كنار گذاشته بوديد هم به كمپيرها اضافه كنيد.
- كمپير گوشت شما آماده شده است. ميتوانيد آن را با سس مايونز و يا سس قرمز سرو كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع فستفود “طرز تهيه ناگت مرغ خانگي” را مطالعه كنيد
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد