املت لبناني يك صبحانه بسيار خوشمزه و مقوي است كه طرز تهيه آساني دارد.
املت يكي از سادهترين و ارزانترين وعدههاي غذايي است و در صبحانه، ناهار يا شام استفاده ميشود. دهها نوع املت با توجه به تنوع منطقهاي در سراسر جهان وجود دارد؛ املتهايي مثل املت آمريكايي، املت اسپانيايي، املت با تن ماهي و املت لبناني. در ادامه طرز تهيه املت لبناني را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- جعفري تازه: ۱ دسته
- برگ نعناع: ۱/۲ دسته
- پياز بزرگ: ۱ عدد
- پيازچه ريز: ۲ عدد
- تخممرغ: ۶ عدد
- آرد: ۶ قاشق غذاخوري
- فلفل: ۱ قاشق چايخوري
- نمك: ۱ قاشق چايخوري
- روغن سرخكردني: به ميزان لازم
طرز تهيه املت لبناني
- براي تهيه اين املت ساده و خوشمزه، ابتدا در يك كاسه بزرگ، تخممرغها را بشكنيد و هم بزنيد. سپس فلفل را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. آرد را بالاي ظرف تخممرغها الك كنيد و سپس خوب هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند.
- در مرحله دوم، تمام سبزيجات را خوب بشوييد و سپس بهصورت ريز، خرد كنيد و در ظرف قبلي بريزيد و دوباره هم بزنيد.
در يك تابه نچسب، مقداري روغن بريزيد و صبر كنيد تا داغ شود. سپس از مواد تركيبشده، ۱ قاشق برداريد و در روغن سرخ كنيد تا دو طرفش خوب بپزد. اين كار را با تمام مواد انجام دهيد. البته در اين مرحله به جاي استفاده از روغن سرخكردني، ميتوانيد از كره نيز استفاده كنيد تا املت شما بسيار خوشطعمتر شود - املت لبناني شما آماده است. ميتوانيد آن را با نان گرد لبناني و سس تاهيني سرو كنيد.
اما سس تاهيني چيست؟ سس تاهيني يا سس تهيني در واقع همان ارده است و از آسياب كردن كنجد به دست ميآيد. سس تاهيني سسي بسيار خوشمزه است كه با املت لبناني، فلافل، ماهي، ميگو و سيبزميني سرخشده نيز سرو ميشود. در ادامه اين مقاله، طرز تهيه سس تاهيني يا يا سس تهيني را شرح دادهايم.
مواد لازم
- سير: ۲ حبه
- ارده: ۱/۲ ليوان
- آبليمو: ۱/۴ ليوان
- روغن: ۶ قاشق چايخوري
- نمك: ۱/۲ قاشق چايخوري
- آب ولرم: ۱/۴ ليوان
- جعفري خردشده: ۱ قاشق غذاخوري
- روغن زيتون: ۱/۴ ليوان
طرز تهيه سس تاهيتي
- در مرحله اول، ابتدا سير، نمك و ارده را داخل مخلوطكن بريزيد و خوب مخلوط كنيد. سپس آبليمو و آب ولرم را به تركيب قبلي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
- جعفري خردشده و روغن زيتون را در مواد اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد. سس شما آماده شده است؛ فقط بهتر است قبل از مصرف، آن را مدتي در يخچال بگذاريد تا سس خوب خودش را بگيرد.
- در هنگام مصرف و سرو سس با غذاهاي مختلف، ميتوانيد مقداري به آن نمك و فلفل بزنيد تا طعمدار شود و طعم بهتري به غذا بدهد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع صبحانه “پنير برشته؛ صبحانه گيلاني” را مطالعه كنيد
همچنين بخوانيد:
جوجه كباب لبناني با سس سير توم
فرنچ تست فرانسوي؛ صبحانه بينظير
طرز تهيه املت تن ماهي و تخم مرغ
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد