خوراك سيب زميني پنيري با شويد يك پيشنهاد خوشمزه براي شام است.
سيب زميني پنيري با شويد يك خوراك خوشمزه و خوش طعم است كه به سادگي تهيه ميشود. اين خوراك را هم به عنوان پيش غذا و هم به عنوان يك شام سبك ميتوان سرو كرد. براي آشنايي با طرز تهيه خوراك سيب زميني پنيري با مجله دلتا همراه شويد.
مواد لازم :
- سيب زميني: 8 عدد
- كره يا روغن: 4 قاشق غذاخوري
- سير: 4 حبه
- شويد خرد شده: نصف ليوان
- پنير پارمزان رنده شده: نصف ليوان
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه :
سيب زميني ها را با پوست خوب بشوييد. هر كدام از آن ها را به 4 قسمت برش بزنيد.
در قابلمه اي چند ليوان آب و يك قاشق غذاخوري نمك بريزيد. تكه هاي سيب زميني را در قابلمه بگذاريد تا نرم شوند و بپزند.
وقتي سيب زميني ها پخته شدند، آن ها را در آبكش بريزيد تا آب اضافي خارج شود. به هيچ وجه روي تكه هاي سيب زميني آب نگيريد، چون بي مزه ميشوند.
سير را ريز رنده يا له كنيد.
كره يا روغن را در تابه اي بريزيد. وقتي كره داغ شد، تكه هاي سيب زميني پخته، سيرهاي رنده شده، نمك و فلفل را در تابه بريزيد و با هم تفت دهيد تا سيب زميني ها سرخ شوند.
پس از اينكه سيب زميني ها طلايي شدند، شويد تازه خرد شده و پنير پارمزان رنده شده را روي تكه هاي سيب زميني بپاشيد.
شعله را كم كنيد و پس از اينكه پنير آب شد، تابه را از روي حرارت برداريد و در ظرف مورد نظر بكشيد.
خوراك سيب زميني پنيري را با سس دلخواه سرو كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد با شويد مقداري كالباس خرد شده، ذرت پخته، جعفري خرد شده، فلفل دلمه اي و … هم به سيب زميني ها بيفزاييد.
ميتوانيد پوست سيب زميني ها را بگيريد و بعد سرخ كنيد. ولي اگر سيب زميني ها با پوست باشند، هم طعم غذا و هم ظاهر آن بهتر ميشود.