• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پاستيل ؛ كوچولو هاي رنگي دوست داشتني

۷۰ بازديد

پاستيل يكي از تنقلات خوشمزه اي است كه طعم ها و شكل هاي گوناگوني دارد.

طرز تهيه پاستيل

پاستيل يكي از خوراكي هاي خوشمزه اي است كه كوچك و بزرگ آن را دوست دارند. اين خوراكي معمولاً رنگي رنگي است و ظاهر جذابي دارد. اگر دوست داريد اعضاي خانواده را غافلگير كنيد، پاستيل را در خانه درست كنيد. طرز تهيه پاستيل اصلاً سخت نيست، فقط كمي دقت و حوصله مي‌خواهد.

براي آشنايي با طرز تهيه پاستيل خانگي با مجله دلتا همراه شويد.

مواد لازم :

  • پودر ژله: نصف بسته
  • پودر ژلاتين: نصف قاشق غذاخوري
  • گلوكز: يك قاشق مرباخوري
  • آب سرد: يك سوم ليوان

پاستيل خانگي

طرز تهيه :

گلوكز را مي‌توانيد از لوازم قنادي ها تهيه كنيد. گلوكز را مي‌شود از مواد حذف كرد، ولي بهتر است باشد. چون در كشدار كردن پاستيل مؤثر است.

پودر ژلاتين را هم لوازم قنادي ها و سوپري ها دارند.

در اينجا از سه رنگ، در واقع از سه نوع پودر ژله و از هر رنگ نصف بسته استفاده كرده ايم. اگر خواستيد يك رنگ درست كنيد، تمام مواد لازم را دو برابر كنيد.

از هر رنگ نصف بسته پودر ژله را با پودر ژلاتين و آب سرد در ظرفي ريخته و روي بخار كتري به روش بن ماري (حرارت غيرمستقيم) مي‌گذاريم تا خوب حل شوند. سپس گلوكز را به مواد افزوده و خوب هم مي‌زنيم. وقتي مايه يكدست و شفاف شد، آن را از روي شعله بر مي‌داريم.

داخل قالب سيليكوني يا قالب هاي ريز پلاستيكي را با روغن مايع چرب كرده و از مايه داخل قالب مي‌ريزيم. سپس قالب را 15 تا 20 دقيقه در فريزر مي‌گذاريم تا مايه خوب ببندد.

البته استفاده از قالب هاي سيليكوني بهتر از پلاستيكي است. چون پاستيل راحت تر از آن جدا شده و نمي‌چسبد.

پس از اينكه قالب را از فريزر بيرون آورديم، پاستيل ها را جدا كرده و در ظرف مي‌ريزيم. براي اينكه به هم نچسبند، دست را به روغن مايع آغشته كرده و پاستيل ها را در دست ورز مي‌دهيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.