سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹ ۱۲:۵۰ ۲۹ بازديد
كوكوي نودل يك غذاي بسيار مناسب براي شام يا ميانوعده به ويژه براي كودكان است.
كوكو يكي از سادهترين غذاهاي سرخ كردني ايراني است كه در پخت آن دست شما براي خلاقيت كاملا باز است و با تغيير مواد تشكيلدهنده آن ميتوانيد كوكوهاي متنوع و جالبي درست كنيد. نودل نيز يك غذاي رشتهاي آسيايي است كه در آشپزي كشورهاي شرق آسيا زياد مورد استفاده قرار ميگيرد. بنابراين با استفاده از دستور پخت كوكوي نودل ميتوانيد يك وعده غذايي كامل با مواد مغذي متنوع درست كنيد. با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم
- سينه مرغ يك عدد
- تخممرغ ۳ عدد
- پيازچه ۲ يا ۳ ساقه
- گشنيز يك دسته كوچك
- جعفري يك دسته كوچك
- پنير پيتزا ۴ قاشق غذاخوري
- پياز يك عدد
- قارچ ۶ عدد
- نودل آماده ۲ بسته
- روغن سرخ كردني به مقدار لازم
- نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
دستور پخت كوكوي نودل
- براي تهيه كوكوي نودل ابتدا سينه مرغ را با يك عدد پياز درشت، نمك، فلفل، زردچوبه و يا هر طعمدهنده دلخواهي در قابلمه بريزيد و يك ليوان آب اضافه كرده و صبر كنيد تا مرغ به مدت يك ساعت بپزد.
- مرغ پخته شده را از قابلمه خارج كنيد و بعد از سرد شدن، آن را به صورت دلخواه كاملا خرد كنيد. براي اين كار ميتوانيد مرغ را ريشريش كنيد يا آن را در خردكن بريزيد. هر چه مرغ ريزتر باشد، به خوشمزهتر شدن و بافت بهتر كوكو كمك ميكند.
- قارچها را بهخوبي بشوييد و ريز خرد كنيد. در يك تابه مقدار كمي روغن بريزيد و قارچ و مرغ خردشده را با حرارت كم سرخ كنيد. سپس جعفري، گشنيز و پيازچه را خرد كنيد و به مرغ اضافه كرده و حدود يك دقيقه ديگر سرخ كنيد.
- در مرحله بعد نودل آماده را در يك قابلمه آب بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. زماني كه آب جوش آمد نودلها را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد ۲ تا ۳ دقيقه در آب بجوشد. سپس آن را از صافي رد كنيد و بگذاريد سرد شود.
- زماني كه نودل خنك شد، آن را در يك ظرف بريزيد، تخممرغها را هم بزنيد و با نمك، فلفل و زرچوبه به ظرف اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد.
- وقتي همه مواد آماده شد به سراغ آخرين مرحله دستور پخت كوكو نودل برويد كه سرخ كردن است. در يك تابه بزرگ روغن ريخته و آن را روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود. مخلوط نودل و تخممرغ را داخل تابه بريزيد و سپس مخلوط مرغ و قارچ را روي آن بريزيد و در نهايت پنير پيتزا را اضافه كنيد.
- چند ثانيه اول حرارت را زياد كنيد تا تخممرغ ببندد. سپس كوكو را برش دلخواه بزنيد و در تابه را روي آن گذاشته و حرارت را كم كنيد تا به مدت ۱۰ الي ۱۵ دقيقه كاملا سرخ شود. ميتوانيد تابه را در انتها در فر بگذاريد و شعله بالا را روشن كنيد تا روي پنير طلايي شود.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع كوكو “طرز تهيه كوكو تن ماهي” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
خوراك ماهي با گوجه فرنگي كبابي
خورشت غوره مسمّا؛ خوشمزه و ملس
سوپ اسفناج و عدس؛ يك پيشنهاد ويژه
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد