باسلوق ژله اي از شيرينيهاي خوشمزهاي است كه با مواد سادهاي درست ميشود و طرز تهيه آساني دارد.
اگر دنبال درست كردن يك شيريني خوشمزه و آسان براي عيد هستيد، پيشنهاد ما باسلوق ژله اي است. مواد اين شيريني هميشه در دسترس است و بنا به سليقه ميتوانيد با هر طعم و شكلي كه دوست داريد، آن را درست كنيد. طرز تهيه باسلوق خانگي با ژله را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه باسلوق ژله اي :
- نشاسته: نصف پيمانه
- روغن مايع: يك چهارم پيمانه
- شكر: نصف پيمانه
- آب سرد: يك و نيم پيمانه
- پودر نارگيل: يك پيمانه
- ژله: يك بسته
- گلاب: ۳ قاشق چايخوري
- مغز بادام، گردو و فندق براي تزيين
طرز تهيه باسلوق ژله اي :
نشاسته را با آب سرد مخلوط و خوب هم بزنيد تا در آب حل شود؛ سپس پودر ژله را با طعم دلخواه به آن بيفزاييد.
براي بهتر شدن طعم ژله ميتوانيد آبميوه مربوط به طعم ژله را جايگزين يك ليوان آب كنيد. مثلا اگر ژله با طعم انار انتخاب مي كنيد، از يك ليوان آب انار به جاي يك ليوان آب استفاده كنيد.
وقتي مايه يكدست شد، شكر را به آن افزوده و هم بزنيد.
مايه را در قابلمهاي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد. آن را مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد و گلوله نشود؛ سپس كمي گلاب به آن بيفزاييد و به هم زدن ادامه دهيد.
وقتي مواد كمي غليط شد، روغن را اضافه كنيد. دقت كنيد كه در تمام مدت مواد را مدام و با سرعت هم بزنيد تا گوله نشود.
پس از حدود ۴۵ دقيقه هم زدن، وقتي محلول كاملا غليظ شد، آن را از روي شعله برداريد.
پس از خنك شدن مايه باسلوق، مقداري از آن را برداريد و در دست گرد كنيد.
مايه را به هر شكلي كه دوست داريد، ميتوانيد فرم دهيد يا قالب بزنيد.
در كاسهاي پودر نارگيل بريزيد و گولههاي باسلوق را در آن بغلتانيد. ميتوانيد روي باسلوقها را با مغز بادام، گردو و فندق تزيين و سرو كنيد.
اين شيريني را در طعمها و رنگهاي متنوع درست كنيد تا ظرف پذيرايي زيبايي داشته باشيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.