• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز پخت شيريني برنجي، سوغاتي كرمانشاه

۱۷۹ بازديد

شيريني برنجي يكي از شيريني‌هاي محلي و متعلق به كرمانشاه است.

شيريني برنجي

شيريني برنجي يا نان برنجي كرمانشاهي بسيار خوشمزه و ترد است و به راحتي مي‌توان آن را در منزل تهيه كرد. براي درست كردن نان برنجي حتما از روغن حيواني استفاده كنيد تا طعم اصيل و واقعي آن حفظ شود.

مواد لازم تهيه شيريني برنجي :

  • آرد برنج: ۳ ليوان
  • روغن حيواني: يك ليوان
  • پودر قند: يك ليوان
  • زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • سفيده تخم‌مرغ: يك عدد
  • پودر هل: ۲ قاشق چاي‌خوري
  • گلاب: ۴ قاشق غذاخوري
  • تخم خرفه يا سياه دانه به ميزان لازم

نان برنجي

طرز تهيه شيريني برنجي :

روغن حيواني را در ظرفي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد تا آب شود.

پودر قند را الك و وقتي روغن خنك شد، با آن مخلوط كنيد. زرده، سفيده، پودر هل و گلاب را به مواد افزوده و خوب هم بزنيد.

آرد برنج را الك كرده، آرام آرام تا وقتي كه خمير به دست نچسبد، به مواد اضافه كنيد. آرد زياد باعث ترك خوردن و سفت شدن شيريني مي‌شود.

خمير را در كيسه فريزر گذاشته، بگذاريد يك شب در جاي خنكي خارج از يخچال بماند.

از خمير به اندازه يك گردو برداشته و در دست گرد كنيد؛ سپس به هر شكلي كه دوست داريد، روي آن مهر بزنيد و تخم خرفه يا سياه دانه بپاشيد.

شيريني كرمانشاهي

شيريني‌ها را در سيني چيده، در فر بگذاريد تا پخته شوند. معمولا ۲۰ دقيقه براي آماده شدن نان برنجي كافي است.

اگر مي‌خواهيد شيريني برنجي را بدون فر درست كنيد، يك الك در قابلمه گذاشته، آن را روي شعله ملايم گرم كنيد. ظرفي كه شيريني‌ها روي آن چيده شده‌اند، روي الك بگذاريد و در قابلمه را با دمكني ببنديد. پس از نيم ساعت وقتي شيريني بوي خامي نداد، آماده است.

روي نان برنجي تخم خرفه يا سياه دانه پاشيده، آن را سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.