پنكيك كاكائويي صبحانه خوشمزهاي است كه بسيار ساده تهيه ميشود.
اگر طرفدار صبحانه هستيد، آن هم صبحانههاي جديد و اگر پنكيك دوست داريد و عاشق شكلات و كاكائو هم هستيد، پنكيك كاكائويي دقيقاً مختص شما است؛ چون هم صبحانه است، هم پنكيك و هم كاكائويي. پس وقت را تلف نكنيد و دست به كار شويد.
مواد لازم تهيه پنكيك كاكائويي :
- آرد سفيد: دو پيمانه
- شير: يك پيمانه
- تخممرغ: ۲ عدد
- كاكائو: ۶ قاشق غذاخوري
- شكر: ۸ قاشق غذاخوري
- كره: ۵۰ گرم
- بيكينگ پودر: ۲ قاشق مرباخوري
- وانيل: نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه پنكيك كاكائويي :
شكر را با تخممرغ و وانيل خوب بزنيد تا كشدار و رنگ آن كرم شود.
كره را از يخچال بيرون بگذاريد تا در دماي محيط آب شود؛ سپس آن را با شير به مخلوط تخممرغ افزوده و خوب مخلوط كنيد.
وقتي مايه يكدست شد، پودر كاكائو را بيفزاييد. در صورت تمايل ميتوانيد در اين مرحله مقداري شكلات رنده شده اضافه كنيد.
آرد و بيكينگ پودر را دو بار الك كنيد؛ سپس كم كم به مايه بيفزاييد و هم بزنيد تا آرد گوله نشود. غلظت مايه پنكيك بايد در حدي باشد كه حالت كرمي داشته باشد.
تابه را روي شعله ملايم بگذاريد تا داغ شود. يك ملاقه سرخالي از مايه برداشته و در تابه بريزيد. دقت كنيد كه در تابه در هنگام پخت پنكيك بايد باز باشد.
پنكيكها را برگردانيد تا هر دو طرف آنها بپزد. حتماً از تابه نچسب استفاده كنيد كه پنكيك خراب نشود. در اين صورت احتياجي به چرب كردن كف تابه نيست.
وقتي پنكيكها آماده شدند، آنها را روي هم بگذاريد و با انواع ميوهها و خامه سرو كنيد. در صورت تمايل ميتوانيد لابهلاي پنكيكها خامه بريزيد.
در كنار اين پنكيك خوشمزه، چاي، قهوه و انواع آبميوههاي طبيعي، حسابي ميچسبد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.