• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

فلفل دلمه اي شكم پر با گوشت و پنير

۷۴ بازديد

فلفل دلمه اي شكم پر يكي از غذاهاي مجلسي است كه به عنوان پيش‌غذا يا غذاي اصلي سرو مي‌شود.

فلفل دلمه اي شكم پر

فلفل دلمه اي شكم پر كه شباهت زيادي به دلمه فلفل دلمه اي دارد، با پنير پيتزا و در فر درست مي‌شود. اين غذا را مي‌توانيد با فلفل‌ دلمه‌ اي رنگي درست كنيد تا شيك و خوش آب و رنگ شود.

مواد لازم تهيه فلفل دلمه اي شكم پر :

  • گوشت چرخ‌كرده: ۵۰۰ گرم
  • برنج: نصف پيمانه
  • فلفل‌دلمه‌اي به تعداد لازم
  • پياز: يك عدد
  • گوجه‌فرنگي: ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگي: ۳ قاشق غذاخوري
  • پنير پيتزا خرد شده: يك پيمانه
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

فلفل دلمه اي شكم پر با پنير

طرز تهيه فلفل دلمه اي شكم پر :

پياز را نگيني خرد كرده و با كمي روغن تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت را به آن افزوده، تفت دهيد تا كمي سرخ شود.

برنج را بشوييد و با نصف ليوان آب، گوجه‌فرنگي خرد شده، نمك و فلفل به گوشت و پياز اضافه كنيد. حدود يك ربع در تابه را بگذاريد تا برنج پخته شود. وقتي برنج پخت، پنير پيتزا را به مواد بيفزاييد.

سر فلفل دلمه اي‌ها را بريده و دانه‌هاي آن‌ها را بيرون بياوريد. ۵ دقيقه در آب در حال جوش و نمك بگذاريد؛ سپس آبكش كنيد و از مخلوط مواد در آن‌ها بگذاريد. مراقب باشيد فلفل‌ها زياد در آب نجوشند؛ چون شكل خود را از دست داده و وا مي‌روند. فلفل‌ها را در ظرف مناسب بچينيد و روي آن‌ها پنير پيتزا بريزيد.

طرز تهيه فلفل دلمه اي شكم پر

در تابه‌اي رب گوجه‌فرنگي را با كمي روغن تفت دهيد تا غليظ و خوش‌رنگ شود؛ سپس سس را روي فلفل‌ها بريزيد.

روي ظرف را با فويل بپوشانيد و آن را ۳۰ دقيقه در فر بگذاريد تا مواد پخته و پنير پيتزا آب شود.

وقتي غذا آماده شد، فويل را از روي ظرف برداريد و روي فلفل دلمه اي‌ها را با برگ جعفري يا ريحان تزيين و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.