• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

شكلات صبحانه با مغز فندق

۶۳ بازديد

شكلات صبحانه بسيار خوشمزه است و طرفداران زيادي دارد.

شكلات صبحانه
شكلات صبحانه يكي از خوراكي‌هاي پرطرفدار براي صبحانه است كه انرژي زيادي دارد و بيشتر افراد در سنين مختلف آن را دوست دارند. اين شكلات خوشمزه را به راحتي مي‌توانيد در منزل درست كرده و از آن لذت ببريد.

مواد لازم تهيه شكلات صبحانه :

  • پودر كاكائو: ۵ قاشق غذاخوري
  • مغز فندق: ۱۰۰ گرم
  • كره: ۵۰ گرم
  • شير: ۲ ليوان
  • پودر قند: ۳ قاشق غذاخوري
  • وانيل: نصف قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه شكلات صبحانه

طرز تهيه شكلات صبحانه :

كره را از يخچال بيرون بگذاريد تا به دماي محيط برسد؛ سپس آن را حرارت دهيد تا آب شود.

در قابلمه‌اي پودر كاكائو، شير، شكر و وانيل را با كره آب شده مخلوط كنيد. آن‌ها را روي شعله ملايم هم بزنيد تا مواد كاملا در شير حل شوند؛ سپس قابلمه را از روي شعله برداشته و آن را كنار بگذاريد تا كمي خنك شود.

فندق را با مخلوط‌كن يا غذاساز پودر كنيد.

وقتي شكلات كمي سرد شد، مغز فندق پودر شده را به آن افزوده و هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط شوند.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با دسرهاي ديگر با شكلات” دسر شكلاتي سه رنگ “ را مطالعه كنيد.

سپس ظرف شكلات را روي بخار آب بگذاريد و هر چند دقيقه يك بار هم بزنيد تا به غلظت كافي برسد.

شكلات صبحانه خانگي

براي تشخيص غلظت مناسب شكلات، كمي از آن را با قاشق در نعلبكي بريزيد؛ اگر پس ازچند دقيقه حالت كشدار پيدا كرد، شكلات آماده است. آن را پس از خنك شدن در شيشه بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد به جاي فندق، از مغز بادام يا گردو هم استفاده كنيد.

اين شكلات صبحانه را مي‌توانيد تا يك سال در يخچال نگه داريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.