• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

تهيه دلمه سيب زميني در ۳۰ دقيقه

۷۲ بازديد

دلمه سيب زميني غذايي ساده است كه به راحتي تهيه مي‌شود.

دلمه سيب زميني

دلمه سيب زميني نوعي دلمه خوشمزه است كه خيلي زود آماده مي‌شود و از اين رو مناسب افرادي است كه مي‌خواهند در زمان كوتاهي، يك غذاي خوش طعم و عالي درست كنند. طرز تهيه دلمه سيب زميني را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه دلمه سيب زميني :

  • گوشت چرخ‌كرده: ۲۰۰ گرم
  • سيب زميني: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
  • پياز: يك عدد
  • جعفري خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
  • پنير پيتزا به ميزان لازم
  • نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم

طرز تهيه دلمه سيب زميني

طرز تهيه دلمه سيب زميني :

پياز را خرد كرده و در روغن تفت دهيد تا سرخ شود. گوشت را با نمك، فلفل و ادويه‌هاي دلخواه به آن افزوده و خوب تفت دهيد. سپس رب و جعفري خرد شده را بيفزاييد.

مي‌توانيد به جاي جعفري از پيازچه استفاده كنيد.

يك سوم سيب زميني را ببريد و كنار بگذاريد. داخل قسمت بزرگتر را با كمك قاشق و كارد خالي كنيد.

بهتر است سيب زميني ها دلمه با پوست باشند، ولي اگر دوست نداريد، پوست آن‌ها را بگيريد.

داخل سيب زميني‌ها را با مواد پر كرده و قسمت كوچك‌تر را روي آن بگذاريد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك غذاي خوشمزه فوري ديگر با سيب زميني ” سيب زميني پنيري با سس آلفردو “ را مطالعه كنيد.

انواع دلمه

سپس آن‌ها را در ظرف مناسبي چيده و تا حد ممكن بين دلمه‌ها فاصله نگذاريد. چون فاصله زياد باعث مي‌شود دلمه‌ها وا بروند.

در ظرف كوچكي مقداري رب با كمي روغن سرخ كرده و دو ليوان آب جوش اضافه كنيد تا قل بخورد. سپس سس را به آرامي روي دلمه‌ها ريخته، روي شعله ملايم بگذاريد تا بپزند. در ۵ دقيقه آخر پخت، روي دلمه‌ها پنير پيتزا بريزيد. اگر كمي زرشك و گرد ليمو به سس اضافه كنيد، خوشمزه تر مي‌شود.

در صورت تمايل مي‌توانيد دلمه‌ها را در فر درست كنيد تا گريل شوند.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي دلتا را بخوانيد.



تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.