• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

شيريني نارگيلي پفكي به شيوه خانگي (+ويدئو)

۷۹ بازديد

شيريني نارگيلي از شيريني‌هاي محبوب و پرطرفدار ايراني است كه به‌راحتي مي‌توان آن را در منزل درست كرد.

شيريني نارگيلي

شيريني نارگيلي بسيار ساده و خوشمزه است و در كنار نوشيدني‌هاي گرم به‌خصوص چاي، يك تركيب عالي است. تهيه شيريني در خانه خالي از لطف نيست و شيريني‌هاي خانگي عطر و طعم بي‌نظيري دارند.

مواد لازم تهيه شيريني نارگيلي :

  • شكر: ۲۵۰ گرم
  • پودر نارگيل: ۱۵۰ گرم
  • روغن مايع: ۱۰۰ گرم
  • سفيده تخم‌ مرغ: ۳ عدد
  • وانيل: يك‌ چهارم قاشق چاي‌خوري
  • آب ليموترش: نصف قاشق چاي‌خوري

شيريني نارگيلي پفكي

طرز تهيه شيريني نارگيلي :

پودر نارگيل را با وانيل، شكر و نيمي از روغن مايع مخلوط كنيد.

سفيده و زرده تخم‌ مرغ‌ها را جدا كنيد. نيمي از سفيده را به مواد مخلوط شده افزوده و خوب هم بزنيد تا يكدست شوند.

مواد را در مخلوط‌كن يا ميكسر ريخته و با هم تركيب كنيد تا منسجم شوند.

مايه شيريني را در قابلمه ريخته و روي شعله‌ پخش‌ كن و حرارت بسيار كم بگذاريد.

دقت كنيد مواد داخل قابلمه اصلاً نجوشند و قل نزنند.

بقيه روغن و سفيده را با آب ليموترش در قابلمه ريخته و حدود ۳۰ دقيقه هم بزنيد. اين شيريني به هم زدن مداوم نياز دارد.

شيريني نارگيلي خانگي

پس از گذشت ۳۰ دقيقه، قابلمه را از روي حرارت برداشته، بگذاريد در دماي محيط خنك شود.

فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود. كف سيني فر كاغذ روغني بگذاريد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يكي ديگر از شيريني‌هاي خانگي ” نان پنجره اي، شيريني خاطره انگيز “ را مطالعه كنيد.

مايه شيريني را داخل قيف ريخته و از آن به اندازه يك گردو روي كاغذ روغني با فاصله بريزيد.

حتماً با فاصله باشد، چون شيريني در زمان پخت پف مي‌كند و به جاي بيشتري نياز دارد.

سيني را در طبقه وسط فر بگذاريد و ۲۰ تا ۳۰ دقيقه زمان دهيد.

پس از گذشت اين مدت، شيريني نارگيلي پفكي آماده است. آن‌ها را از فر بيرون بياوريد تا كمي خنك شوند.

پس از پخت ممكن است روي شيريني‌ها كمي ترك خورده باشد. نگران نباشيد، چون طبيعي است و شيريني خراب نشده است.

پس از خنك شدن، شيريني‌ها را آرام از روي كاغذ روغني برداشته و در ظرف سرو بچينيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.