كاسترد نوعي دسر خوشمزه است كه با انواع ميوهها و طعمها درست ميشود.
كاسترد دسري است كه ميتوان آن را با يك يا چند ژله مختلف و رنگي درست كرد. اين دسر بسيار ساده و شيك و مناسب سرو در مهمانيها و مجالس است. دسر كاسترد را هم به صورت قالبي و هم به صورت تك نفره ميتوان سرو كرد. طرز تهيه كاسترد قالبي را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه كاسترد :
- پودر كاسترد: ۲ قاشق غذاخوري
- بستني وانيلي: ۲ قاشق غذاخوري
- شكر: ۲ قاشق غذاخوري
- پودر ژلاتين: يك قاشق غذاخوري
- شير سرد: ۲ ليوان
- وانيل: نوك قاشق چايخوري
- ژله دلخواه: نصف بسته
طرز تهيه كاسترد :
يك بسته ژله دلخواه را با نصف ليوان آب جوش روي حرارت غير مستقيم حل كرده، بگذاريد با دماي محيط خنك شود.
دو قاشق بستني وانيلي ساده را از فريزر بيرون بگذاريد تا نرم شود.
سپس آن را به ژله حل شده افزوده و هم بزنيد.
قالب موردنظر را با روغن مايع كمي چرب كنيد. مخلوط را در آن ريخته و قالب را در يخچال بگذاريد تا ژله نيم بند شود.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك دسر ساده و خوشمزه با پخت آسان، مطلب كيك سيب برگردان را مطالعه كنيد.
در اين فاصله، پودر كاسترد، شكر و پودر ژلاتين را با هم مخلوط كرده، شير را كم كم به آن اضافه كنيد.
ظرف را روي شعله گذاشته و مدام هم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود. در آخر وانيل را بيفزاييد.
وقتي مخلوط به غلظت موردنظر رسيد، از روي شعله برداشته و كنار بگذاريد تا كمي خنك شود.
سپس آن را در قالب روي ژله نيم بند بريزيد و ۶ تا ۷ ساعت در يخچال بگذاريد تا كاسترد كاملاً ببندد و آماده شود.
وقتي دسر آماده شد، قالب را در ظرف سرو برگردانيد و آن را تزيين كنيد.
دسر كاسترد را ميتوانيد در ليوانهاي تك نفره درست كرده و با آن سرو كنيد.
در تهيه كاسترد شكلاتي از پودر كاكائو به جاي ژله استفاده كنيد.
روي دسر را ميتوانيد با خامه و انواع ميوه تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.