طرز تهيه املت سبزيجات رژيمي را در مجله دلتا بخوانيد.
املت يكي از غذاهاي خوشطعمي است كه انواع گوناگوني دارد. املت سبزيجات يك غذاي فوقالعاده خوشمزه و سبك و مخصوص كساني است كه رژيم دارند. اين املت را ميتوانيد به عنوان صبحانه، ميان وعده يا يك شام سبك مصرف كنيد.
مواد لازم تهيه املت سبزيجات :
- تخم مرغ: ۳ عدد
- اسفناج خرد شده: يك پيمانه
- پياز: يك عدد
- قارچ: ۱۰۰ گرم
- سير: يك حبه
- پودر تخم گشنيز به ميزان لازم
- گوجه فرنگي خرد شده: نصف پيمانه
- پنير سفيد خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- روغن مايع يا كره به ميزان لازم
طرز تهيه املت سبزيجات :
تخم مرغها را با چنگال هم بزنيد تا يكنواخت شوند.
سير را رنده و پياز را خلالي خرد كنيد.
قارچ را هم ورقهاي خرد كنيد.
اسفناج را خرد كرده و در تابهاي روي شعله ملايم بگذاريد تا آب اضافي آن گرفته و به اصطلاح جمع شود. مراقب باشيد اسفناج نسوزد و ته نگيرد.
در كاسهاي تخم مرغ، اسفناج، پياز، قارچ، سير، پودر تخم گشنيز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.
اين املت يك غذاي رژيمي است. بنابراين در صورت تمايل ميتوانيد از سبزيجات مختلف مانند ذرت، بروكلي، جعفري و … استفاده كنيد.
در تابه مناسبي مقداري كره يا روغن ريخته و پس از داغ شدن، از مخلوط در آن بريزيد و بگذاريد خودش را بگيرد.
پيشنهاد مطالعه: اگر ميخواهيد يك سوپ سبزيجات مقوي و مفيد درست كنيد، مطلب سوپ اسفناج و خامه، پيش غذاي ايتاليايي را مطالعه كنيد.
گوجه فرنگي و پنير را ريز خرد كرده و كنار بگذاريد.
ميتوانيد گوجه فرنگي را به جاي خرد كردن، حلقه حلقه كنيد.
پس از آماده شدن املت، داخل آن را با گوجه و پنير خرد شده پر و سرو كنيد.
البته ميتوانيد وقتي املت آماده شد، همانطور كه در تابه است، گوجه و پنير خرد شده را روي آن بريزيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.