• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

اسنك مرغ ، ويژه دورهمي ها

۵۸ بازديد

اسنك مرغ ميان وعده اي مناسب براي كودكان و دانش آموزان است.

اسنك مرغ

اسنك مرغ يك غذاي ساده و خوشمزه و مناسب دورهمي هاي دوستانه و صميمي است. البته اين اسنك پيش غذا و ميان وعده مناسبي هم است. براي تهيه اسنك دستگاه ساندويچ ساز لازم است. ولي اگر اين وسيله را نداشتيد، مي‌توانيد اسنك را در فر يا مايكروويو درست كنيد.

مواد لازم تهيه اسنك مرغ :

  • نان تست: ۱۲ عدد
  • فيله مرغ: ۸ عدد
  • پياز: يك عدد
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • فلفل دلمه اي: ۲ عدد
  • پنير پيتزا به ميزان لازم
  • پودر سير به ميزان لازم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه اسنك مرغ

طرز تهيه اسنك مرغ :

فيله هاي مرغ را نازك برش بزنيد.

در كاسه اي پياز را درشت رنده كرده و با پودر سير، نمك و فلفل به تكه هاي فيله بيفزاييد. مواد را با هم مخلوط كنيد تا فيله ها طعم بگيرند.

كاسه را حدود نيم ساعت در يخچال بگذاريد.

پس از گذشت اين مدت، فيله ها را در روغن سرخ كنيد تا طلايي شوند. مراقب باشيد مرغ خشك نشود.

قارچ را ورقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.

آن ها را در كمي روغن تفت دهيد تا نرم شده و از خامي در بيايند.

پيشنهاد مطالعه: اگر غذا هاي فوري و خوشمزه دوست داريد، مطلب پيتزا با نان تست ، ميني پيتزاي فوري را مطالعه كنيد.

كف ساندويچ ساز را چرب كرده و به اين ترتيب مواد را بگذاريد: يك عدد نان تست، يك لايه مرغ، قارچ، فلفل دلمه اي، پنير پيزا و يك نان تست ديگر.

اسنك

روي نان تست بالايي را با قلم مو كمي چرب كرده و در ساندويج ساز را ببنديد.

مراقب باشيد اسنك ها نسوزند و خشك نشوند.

پس از گذشت ۳ دقيقه اسنك آماده است. آن را از ساندويچ ساز در آوريد و در ظرف سرو بگذاريد.

اسنك مرغ را مي‌توانيد با انواع سس، ديپ و سبزيجات سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.