• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

رشته خوشكار ، شيريني گيلاني

۸۹ بازديد

رشته خوشكار يكي از شيريني‌ هاي خوشمزه و مقوي گيلاني است.

رشته خوشكار

رشته خوشكار نوعي دسر خوشمزه است كه طرفداران زيادي دارد. اين شيريني را مي‌توانيد به راحتي در منزل تهيه كنيد و به عنوان ميان وعده يا عصرانه اي دلچسب، با چاي ميل كنيد و از آن لذت ببريد.

مواد لازم تهيه رشته خوشكار :

  • آرد سفيد: ۲ پيمانه
  • آب: ۴ پيمانه
  • شكر: يك و نيم پيمانه
  • پودر دارچين: يك قاشق مربا خوري
  • پودر هل: نصف قاشق چاي خوري
  • پودر پسته و نارگيل به ميزان لازم
  • مغز گردو به ميزان لازم

طرز تهيه رشته خوشكار

طرز تهيه رشته خوشكار :

در كاسه اي آرد سفيد و دو و نيم پيمانه آب را با هم مخلوط كنيد.

مايه را به مدت ۲ تا ۳ ساعت كنار بگذاريد. سپس آب اضافي‌ كه روي آن جمع شده را خالي كنيد.

كف تابه اي را چرب كنيد و آن را روي شعله ملايم بگذاريد.

مايه شيريني را در شانه خوشكار ريخته و آن را به صورت خطوط عمودي، افقي و دوراني كف تابه بريزيد.

پس از ۳ دقيقه رشته مي‌پزد.

دقت كنيد رشته نبايد سرخ شود و در حد پخته شدن كافي است.

پس از پختن رشته، آن را از تابه بيرون آورده و روي يك پارچه تميز بگذاريد.

رشته خوشكار گيلاني

براي آماده كردن مواد مياني، نصف پيمانه شكر و مغز گردو را با هم مخلوط كنيد. پودر دارچين و پودر هل را هم به آن بيفزاييد.

پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد با شيريني شهر هاي مختلف آشنا شويد، مطلب چنگمال؛ شيريني كرماني خوشمزه را مطالعه كنيد.

رشته را از بالا و پايين تا خط وسط تا بزنيد. مواد مياني را روي تاي بالايي بريزيد. دو تاي عمودي كوچك هم راست و چپ بزنيد. سپس رشته را كامل تا كنيد و با دست اطراف آن را بچسبانيد.

در تابه اي كمي روغن بريزيد و آن را روي شعله ملايم بگذاريد. شيريني‌ ها را يكي يكي در تابه سرخ كنيد. وقتي شيريني‌ ها طلايي‌ شدند، آن‌ ها را از تابه بيرون بياوريد و روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافي خارج شود.

براي آماده كردن شربت، يك پيمانه شكر را با يك و نيم پيمانه آب مخلوط كنيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا قوام بيايد. سپس از روي حرارت برداشته و پودر دارچين به آن اضافه كنيد.

شيريني‌ ها را چند ثانيه در شربت بگذاريد و سپس در ظرف مناسب سرو كنيد.

رشته خوشكار را با پودر پسته و نارگيل تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.



تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.