• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كباب فسنجاني شمالي، غذاي لذت‌بخش براي آخر هفته

۱۰ بازديد

جوجه كباب فسنجاني يا جوجه ترش يكي از غذاهاي بسيار لذيذ و خوشمزه است كه حتما بايد آن را امتحان كنيد. اين غذا را هم با برنج و هم با نان مي‌توان سرو كرد.

كباب فسنجاني شمالي

كباب فسنجاني شمالي يا همان جوجه كباب فسنجاني يكي از روش‌هاي مزه‌دار كردن جوجه به روش شمالي است كه در سراسر ايران تهيه‌ مي‌شود و براي پيك نيك و دورهمي گزينه خوبي است. شما‌ مي‌توانيد كباب فسنجاني را با پلو و يا نان سرو كنيد.‌ كباب فسنجاني را مي‌توانيد روي زغال و يا داخل تابه و يا داخل فر تهيه كنيد، ولي كباب فسنجاني روي زغال طعم دودي به خود گرفته و مزه خيلي بهتري دارد. استفاده از گردو و رب انار باعث شده كه به اين غذا كباب فسنجاني بگويند. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي كباب فسنجاني شمالي

  • سينه يا مرغ خردشده ۱ عدد
  • گردو ۵۰ گرم
  • رب انار ۲‌ قاشق غذاخوري
  • پياز ۱ عدد
  • كره ۱‌ قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل سياه به مقدار لازم

 طرز تهيه كباب فسنجاني

طرز تهيه كباب فسنجاني شمالي

مرحله اول

ابتدا سينه مرغ را بدون استخوان يا‌ مي‌توانيد با همان استخوان به اندازه دلخواه خرد كنيد. سعي كنيد تمام برش‌ها را يك اندازه بزنيد، نه خيلي ريز كه بسوزد، نه خيلي درشت كه در هنگام پخت خام بماند.

مرحله دوم

پياز را پوست بگيريد و رنده بزنيد. سپس آب پياز را كاملا بگيريد و آن را روي مرغ‌ها بريزيد و به آن نمك و فلفل سياه اضافه كنيد. گردو‌ها را نيم‌كوب كنيد. نبايد خيلي گردو ريز و آسياب‌شده باشد. سپس رب انار را اضافه كنيد.

مرحله سوم

بسته به ترشي و شيريني رب انار خود‌ مي‌توانيد مقدار آن را بيشتر و يا كمتر بريزيد. همه مواد را هم بزنيد تا تمام جوجه‌ها با مواد مزه‌دار شوند. سپس كمي روغن مايع در حد چند قاشق غذاخوري افزوده و روي مواد را بپوشانيد و براي ۴ الي ۱۲ ساعت در يخچال استراحت دهيد.

مرحله چهارم

در ادامه بعد از مزه‌دار شدن كباب‌ها آن را روي سيخ بزنيد. بهتر است سينه و ران‌هاي خردشده را جداگانه سيخ بزنيد. زيرا زمان پخت آن‌ها متفاوت است و بعد روي زغال داغ‌شده از قبل بگذاريد تا كباب شود. كره را ذوب كنيد و در حين پختن روي كباب فسنجاني بزنيد تا گردوها نسوزند. سپس به همراه برنج زعفراني و مخلفات دلخواه ميل كنيد.

نكات مهم كباب فسنجاني شمالي

  • مي‌توانيد از سينه بوقلمون نيز در تهيه اين كباب استفاده كنيد.
  • به دلخواه از كمي سبزي معطر يا سبزي‌هاي معطر گيلاني در مزه‌دار كردن كباب فسنجاني استفاده كنيد.
  • هر چقدر مرغ‌ها بيشتر در مواد بمانند خوشمزه‌تر‌ مي‌شوند. پس بهتر است از شب قبل اين جوجه‌ها را تهيه كنيد.
  • مي‌توانيد از مخلوط رب انار و رب نارنج استفاده كنيد.

كباب فسنجاني

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه هويج پلو بدون گوشت را هم بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.