• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه هويج پلو بدون گوشت

۶ بازديد

تركيب عالي مواد غذايي در تهيه هويج پلو بدون گوشت باعث شده كه طعم و مزه خوشايند و دلچسبي داشته باشد و نظر هركس را به خود جلب كند.

هويج پلو بدون گوشت

هويج پلو بدون گوشت يك وعده غذايي كامل ولي با كالري پايين است كه مي‌توانيد وقتي هوس غذاي شيرين كرده‌ايد اين غذاي خوشمزه را امتحان كنيد. هويج پلو گياهي براي افرادي كه گياه‌خوار هستند يا افرادي كه نبايد از گوشت قرمز يا مرغ استفاده كنند، يك پيشنهاد ويژه به شمار مي‌رود. بعضي زمان‌ها لازم است كه به جاي گوشت قرمز يا گوشت سفيد از غذاهاي سبك و گياهي استفاده شود. اين غذا براي كساني كه رژيم لاغري دارند بسيار مناسب است. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي هويج پلو بدون گوشت

  • پياز ۱ عدد
  • قارچ ۵ عدد
  • برنج ۱ پيمانه
  • هويج ۱ عدد بزرگ
  • زرشك نصف استكان
  • شكر ۲ قاشق غذاخوري
  • زعفران دم كرده به مقدار لازم
  • نمك، فلفل سياه و دارچين به مقدار لازم

طرز تهيه هويج پلو بدون گوشت

طرز تهيه هويج پلو بدون گوشت

مرحله اول

ابتدا برنج را بشوييد و در قابلمه‌اي مناسب بريزيد و به آن آب اضافه كنيد، در حدي كه يك انگشت روي برنج آب داشته باشد و سپس روي حرارت ملايم قرار دهيد تا نيم‌پز شود. پياز را پوست گرفته و بشوييد سپس روي تخته برش نگيني خرد كنيد و كنار بگذاريد. قارچ را بشوييد و  به تكه‌هاي درشت يا ريز خرد كنيد. هويج را شسته و با رنده ريز يا درشت رنده كنيد. داخل يك استكان زعفران سابيده شده را بريزيد و چند تكه يخ روي زعفران قرار دهيد. زرشك را خيس و بعد از صافي رد كنيد.

مرحله دوم

پياز‌هاي نگيني خردشده را در تابه مناسب با مقداري روغن زيتون تفت دهيد تا سبك و طلايي شود. سپس قارچ خردشده را همراه با زردچوبه و نمك و دارچين بريزيد و با حرارت زياد تفت دهيد تا آب آن كشيده شود. هويج و زرشك را كه از صافي رد كرديد به مواد اضافه كنيد و تفت دهيد. دقت كنيد زرشك‌ها نسوزند. در آخر مقداري زعفران دم‌كشيده را به مواد اضافه كنيد و اجازه دهيد مواد باهم تركيب شوند.

مرحله سوم هويج پلو بدون گوشت

زماني كه آب برنج كم شد موادي را كه با هم مخلوط كرديد و تفت داديد به برنج اضافه كنيد و خيلي آرام از زير برنج هم بزنيد تا مواد مخلوط شود و رنگ يكدستي بگيرد. سپس بقيه زعفران را روي برنج بريزيد. در قابلمه را قرار دهيد و اجازه بديد تا ۴۵ دقيقه دم بكشد. بعد از اين زمان هويج پلو آماده شده است، آن را در ظرف مناسب بريزيد و نوش جان كنيد. البته طرز تهيه هويج پلو با گوشت هم در مجله دلتا هست.

هويج پلو بي گوشت

پيشنهاد مطالعهخورشت قيمه بادمجان مجلسي بدون گوشت را هم در مجله بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.