شما به راحتي ميتوانيد اين املت را براي يك وعده سبك غذايي يا يك صبحانه خوشمزه تهيه كنيد. اين غذا ريشه بسيار قديمي در شمال دارد و در گذشته هم با نان هم با پلو سرو ميشده است.
مرغانه انار يك املت با ريشه شمالي و اصالت مازندراني و گيلاني است كه از تركيب تخممرغ و دانه انار ترش و شيرين درست ميشود. انار در بين مردم شمال مانند دانهاي مقدس به شمار ميرود و در بيشتر غذاهايشان يا از خود دانه انار استفاده ميكنند يا از رب آن. طعم و مزه ترش و ملس آن هم دليل ديگري است كه استفاده از اين ميوه را در غذا افزايش ميدهد. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه املت مرغانه انار را ياد بگيريم.
مواد لازم براي ۲ نفر
- كره: ۲ قاشق غذاخوري
- پياز قرمز: ۱ عدد متوسط و نگيني خردشده
- سير: ۱ حبه رندهشده يا لهشده
- انار دانهشده: ۱ پيمانه
- تخممرغ: ۲ عدد درشت
- نمك: به مقدار لازم
طرز تهيه املت مرغانه انار
مرحله اول
در يك ماهيتابه متوسط كره را گرم كنيد. پيازهاي نگيني خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد تا نرم و طلايي شوند. سپس سير را اضافه كنيد.
مرحله دوم
وقتي بوي سير بلند شد دانه انار تازه را اضافه كنيد و حدود ۷ دقيقه روي شعله ملايم گاز هم بزنيد تا آب دانهها مقداري گرفته شود.
مرحله سوم
سپس تخممرغها را مستقيم روي دانههاي انار بشكنيد. اجازه دهيد كمي سفيده خودش را بگيرد و سپس زرده را مقداري باز كنيد و هم بزنيد.
مرحله آخر املت مرغانه و انار
نمك املت را هم اندازه كنيد. زرده اين املت بايد عسلي باشد و سفيده هم بايد خودش را بگيرد. صبحانه خوشمزه شما آماده است. نوش جان.
اگر به دستورهاي غذايي املتها علاقه داريد، لطفا طرز تهيه املت كاهو را هم در مجله بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: خورشت مرغ افشاري، غذاي مجلسي ايراني را هم بخوانيد.