• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

مرغ زغالي، طعمي دودي و متفاوت براي مرغ

۷ بازديد

اگر از روش‌هاي قديمي و هميشگي پخت مرغ خسته شديد پيشنهاد مي‌كنيم يكبار با اين روش مرغ را بپزيد و از طعم جديد آن نهايت لذت را ببريد.

طرز تهيه مرغ زغالي

مرغ از غذاهايي است كه به روش‌هاي مختلف درست مي‌شود. هميشه مي‌توانيد خيلي آسان و سريع انواع غذا با مرغ را درست كنيد. اما شايد شما از دستورهاي تكراري براي درست كردن مرغ خسته شده باشيد و به دنبال يك روش جديد براي پختن مرغ و طعم‌دار كردن آن هستيد. تا حالا مرغ زغالي را امتحان كرديد؟ اگر طرفدار طعم دودي باشيد حتما از خوردن آن لذت‌ مي‌بريد. براي درست كردن مرغ زغالي نيازي به منقل و دود و بالكن نداريد و‌ مي‌توانيد به راحتي روي گاز اين غذاي خوشمزه را درست كنيد. در اين بخش از مجله دلتا طرز تهيه مرغ زغالي را آموزش مي‌دهيم.

مرغ زغالي

مواد لازم براي طرز تهيه مرغ زغالي

  • مرغ ۱ عدد
  • پياز ۲ عدد
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • سس مايونز ۲ قاشق چايخوري
  • پاپريكا به ميزان لازم
  • زعفران دم كرده نصف استكان
  • زغال چند تكه كوچك

طرز تهيه مرغ زغالي

مرحله اول

پيازها را شسته، پوست بكنيد و رنده كنيد. آن را در ظرفي ريخته و آب‌ليمو، نمك، فلفل، زردچوبه، پاپريكا و سس مايونز را به آن اضافه نماييد. مواد را خوب هم بزنيد و با هم مخلوط كنيد.

مرغ‌ها را از قبل بشوييد، به دلخواه تكه كنيد، پوست آن‌ها را بگيريد و روي آن چند برش ايجاد كنيد. آن‌ها را داخل سس آماده‌شده قرار دهيد. مرغ‌ها را حداقل ۴ ساعت داخل يخچال قرار دهيد.

مرغ با طعم زغالي

مرحله دوم

داخل تابه گود يا قابلمه كمي روغن زيتون بريزيد. مرغ‌ها را از يخچال درآوريد و داخل آن بچينيد، آن را روي شعله متوسط قرار دهيد و در قابلمه را بگذاريد تا مرغ‌ها آبدار شوند.

زعفران دم كرده را آماده كنيد و روي مرغ‌ها بريزيد. سپس كمي از مايه سس باقي‌مانده را به همراه مقدار خيلي كم آب، داخل قابلمه بريزيد. زير شعله را كم كنيد و اجازه دهيد مرغ‌ها حدودا ۱ ساعت بپزند و روغني شوند.

مرحله سوم از طرز تهيه مرغ زغالي

براي زغالي شدن مرغ‌ها، چند تكه زغال را روي شعله گاز قرار دهيد تا برافروخته شود. سپس آن‌ها را داخل يك تكه آلومينيوم يا كاسه‌اي كوچك قرار دهيد. آن را داخل قابلمه بگذاريد، كمي از آب مرغ روي زغال‌ها بريزيد تا دود كند. بلافاصله در قابلمه را ببنديد تا دود آن داخل قابلمه بپيچد و مرغ‌ها طعم دود بگيرند. بعد از تمام شدن دود، ظرف زغال را از داخل قابلمه درآوريد.

مرغ‌ها را در ظرف مورد نظر خود سرو كنيد، به دلخواه تزيين كنيد و از طعم دودي آن لذت ببريد.

مرغ دودي

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه چيپس پلو با مرغ را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.