• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه باسلوق ، شيريني مخصوص شب يلدا

۸ بازديد

باسلوق يكي از شيريني‌هاي مخصوص ايراني‌ها است كه در مراسم و اعياد سنتي ما مانند شب يلدا، عيد نوروز و چهارشنبه‌سوري مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

طرز تهيه باسلوق

باسلوق يا راحتي يكي از انواع دسرهاي سنتي و قديمي ايراني است كه در ميان ايرانيان از محبوبيت خاصي برخوردار است. باسلوق را علاوه بر اينكه به عنوان يك دسر مي‌توانيد سرو كنيد، به عنوان يك شيريني ساده در كنار چاي هم مي‌توانيد آن را مصرف كنيد. با مقدار موادي كه در اين دستور شيريني‌پزي قرار گرفته است مي‌توانيد براي ۴ نفر باسلوق تهيه كنيد. در صورتي كه مي‌خواهيد مقدار كمتر يا بيشتري باسلوق تهيه كنيد كافي است مقدار مواد را ضرب يا تقسيم كنيد. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه باسلوق را ياد بگيريد.

مواد لازم براي طرز تهيه باسلوق

  • شكر ۲۰۰ گرم
  • آب سرد ۲ ليوان
  • گلاب نصف فنجان
  • مغز گردو ۱۰۰ گرم
  • پودر نارگيل ۱۰۰ گرم
  • نشاسته گل ۱۰۰ گرم
  • روغن مايع ۱ قاشق چايخوري

طرز تهيه باسلوق

مرحله اول

براي تهيه باسلوق ابتدا آب سرد را داخل يك قابلمه مناسب بريزيد سپس نشاسته را كم كم اضافه كنيد و هم بزنيد تا نشاسته گلوله نشود. در ادامه قابلمه را روي حرارت ملايم قرار دهيد و هم زدن را ادامه بدهيد تا نشاسته به طور كامل در آب سرد حل شود.

دستور پخت باسلوق

براي هم زدن نشاسته حتما از كفگير يا قاشق چوبي استفاده كنيد و اگر نشاسته گلوله شد حتما با قاشق روي آن بزنيد تا باز شود و هيچ گلوله نشاسته‌اي داخل آب نماند. پس از اينكه نشاسته به طور كامل در آب حل شد شكر را اضافه كنيد.

مرحله دوم

شكر را بايد كم‌كم به آب اضافه كنيد و هم بزنيد تا به طور كامل در آب حل شود. پس از اينكه شكر به طور كامل در آب حل شد روغن مايع را به همراه گلاب به قابلمه اضافه كنيد و هم زدن را ادامه دهيد تا باسلوق حالت خمير به خود بگيرد.

مرحله سوم

پس از اينكه باسلوق حالت خميري گرفت قابلمه را از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد تا باسلوق سرد شود. پس از اينكه باسلوق سرد شد آن را به مدت يك ساعت درون يخچال قرار دهيد تا خودش را به طور كامل بگيرد و سفت شود.

مرحله آخر طرز تهيه باسلوق

پس از گذشت يك ساعت باسلوق را از يخچال خارج كنيد. سپس دست‌ها‌يتان را با روغن چرب كنيد و باسلوق را كمي ورز دهيد. در پايان باسلوق را به شكل يك استوانه شكل دهيد و برش بزنيد و در پودر نارگيل غلت دهيد. سپس با مغز گردو تزيين و سرو كنيد.

اگر به شيريني‌هاي يلدايي علاقه داريد، پف پفي يلدايي را هم در مجله بخوانيد.

باسلوق خانگي

پيشنهاد مطالعهكيك نوتلا، دسري خوشمزه و پنبه‌اي را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.