• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كوكي انار ، دسر رنگي و دلپذير يلدايي

۷ بازديد

اين روزها با نزديك شدن به شب يلدا شيريني‌ها و دسرهاي مخصوص اين روز طرفداران زيادي پيدا كرده‌اند. كوكي انار هم يكي از اين دسرهاست كه به خاطر ظاهرش مورد علاقه همه قرار مي‌گيرد.

كوكي انار

كوكي انار يكي از انواع كوكي‌‌ها هستند كه براي شب يلدا و مهماني آماده مي‌شوند و شكل ظاهر يلدايي آن براي شما بسيار محبوب خواهد بود. تهيه كوكي و تهيه خمير آن بسيار آسان است. شما‌ مي‌توانيد با يك كاتر انار كه از لوازم قنادي‌‌ها تهيه كرديد به همراه تارت گرد كه از وسط نصف كرديد و دانه انار و خلال پسته يك كوكي جذاب تهيه و مهمان‌‌هاي خود را شگفت‌زده كنيد. اين كوكي بسيار خوشمزه است. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي كوكي انار

  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • نشاسته ذرت ۳۰ گرم
  • آرد سفيد ۳۲۰ گرم
  • كره ۱۲۵ گرم
  • پودر قند ۱۲۵ گرم
  • وانيل ۱ قاشق چاي‌خوري
  • شكلات توت‌فرنگي يا اناري ۱ بسته
  • دانه انار ۱ پيمانه
  • خلال پسته به مقدار لازم

كوكي انار مخصوص شب يلدا

طرز تهيه كوكي انار

مرحله اول

ابتدا كره هم‌دماي محيط كه نرم‌شده را داخل كاسه مي‌ريزيم. سپس پودر قند را الك كنيد تا نرم شود. سپس به كره اضافه كنيد و با هم‌زن برقي به مدت ۵ دقيقه بزنيد تا كره حجيم و كرم رنگ شود.

مرحله دوم

تخم‌مرغ هم‌دماي محيط را به همراه وانيل اضافه كنيد و مجدد كمي هم بزنيد تا تخم‌مرغ به خورد مواد برود. در ادامه آرد سفيد را به همراه نشاسته ذرت مخلوط كنيد و الك كنيد و با قاشق يا ليسك مواد را هم بزنيد تا خمير شكل بگيرد. دقت كنيد تا خمير با دست ارتباط نداشته باشد. حالا خمير را براي نيم ساعت داخل يخچال استراحت دهيد.

مرحله سوم

مي‌توانيد بدون استراحت خمير را كاتر بزنيد. اما بهتر است به خمير كمي استراحت دهيد. حالا خمير را بين دو نايلون با وردنه به قطر ۳ ميل باز كنيد و با كاتر انار آن را قالب بزنيد. سپس كوكي‌‌ها را داخل سيني فر قرار دهيد و در فر از قبل گرم‌شده در دماي ۱۸۰ به مدت ۱۰ الي ۱۲ دقيقه بگذاريد تا بپزد. وقتي كوكي پخته شد از فر خارج و صبر كنيد تا خنك شود.

مرحله چهارم

شكلات توت فرنگي يا اناري را بن‌ماري كنيد و يا يك دقيقه در مايكروفر قرار دهيد تا ذوب شود. بهتر است براي روان شدن شكلات ۲ قاشق غذاخوري روغن مايع اضافه كنيد. حالا با كمك قاشق روي كوكي‌‌ها بريزيد. حالا نان تارت را از وسط به دو نيم كنيد و روي كوكي‌‌ها قرار دهيد و دانه انار را به همراه خلال پسته روي كوكي ريخته و تزئين كنيد.

دسرهايي كه با انار تهيه مي‌شوند زياد هستند، پاناكوتاي انار را در مجله دلتا بخوانيد.

نكات مهم براي كوكي انار

  • مدت زيادي نبايد كوكي را داخل فر قرار دهيد وگرنه خشك‌ مي‌شوند.
  • در فر برقي و توستر و سولاردم دما را روي ۱۶۰ درجه تنظيم كنيد.

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه پف پفي، دسر خوش‌رنگ مخصوص شب يلدا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.