• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه بادمجان لاپلو

۶ بازديد

بادمجان لاپلو غذايي بسيار لذيذ و خوشمزه است كه اگر شما هم طرفدار پلوهاي مخلوط هستيد مي‌توانيد از خوردن آن لذت ببريد.

طرز تهيه بادمجان لاپلو

بادمجان لاپلو يكي از انواع غذاهاي خوشمزه ايراني است كه با مواد متنوعي تهيه‌‌‌ مي‌شود. اين غذا بسيار ساده است و براي روزهاي تعطيل يا روزهايي كه عجله داريد گزينه خوبي به شمار مي‌رود. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه بادمجان لاپلو را ياد بگيريم.

مواد لازم براي بادمجان لاپلو

  • برنج ۴ پيمانه
  • پياز ۱ عدد درشت
  • گوشت چرخ‌كرده ۳۰۰ گرم
  • بادمجان ۲ عدد بزرگ
  • زعفران دم‌كرده ۲ قاشق غذاخوري
  • رب گوجه‌فرنگي ۱ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل سياه به مقدار كافي
  • زردچوبه و روغن به مقدار كافي

طرز تهيه بادمجان لاپلو

مرحله اول

براي تهيه بادمجان پلوي مجلسي ابتدا بادمجان‌‌‌ها را به صورت حلقه‌‌اي يا نگيني خرد‌‌‌ مي‌كنيم، سپس يك تابه مناسب روي حرارت قرار‌‌‌ مي‌دهيم و مقداري روغن اضافه‌‌‌ مي‌كنيم. پس از اينكه روغن داغ شد بادمجان‌‌‌ها را مي‌ريزيم.

مرحله دوم

بادمجان‌‌‌ها را به خوبي سرخ‌‌‌ مي‌كنيم و كنار‌‌‌ مي‌گذاريم. در ادامه پياز را به صورت نگيني خرد‌‌‌ مي‌كنيم و به همراه كمي روغن داخل يك تابه مناسب تفت‌‌‌ مي‌دهيم تا پياز سبك شود، سپس مقداري زردچوبه و فلفل سياه اضافه‌‌‌ مي‌كنيم.

 بادمجان لاپلو

مرحله سوم

حالا تفت دادن را يك دقيقه ديگر ادامه‌‌‌ مي‌دهيم تا پياز با ادويه‌‌‌ها يك‌دست شود. در ادامه گوشت چرخ‌كرده را به تابه اضافه‌‌‌ مي‌كنيم و به خوبي تفت‌‌‌ مي‌دهيم تا رنگ گوشت چرخ‌كرده تغيير كند و به خوبي سرخ شود.

مرحله چهارم

در اين مرحله رب گوجه‌فرنگي را اضافه‌‌‌ مي‌كنيم و چند دقيقه تفت‌‌‌ مي‌دهيم تا رنگ رب باز شود، سپس ۱ فنجان آب جوش اضافه‌‌‌ مي‌كنيم و در تابه را‌‌‌ مي‌گذاريم تا گوشت چرخ‌كرده بپزد و آب درون تابه كشيده شود.

مرحله پنجم

حالا يك قابلمه مناسب را تا نيمه آب پر‌‌‌ مي‌كنيم و روي حرارت زياد قرار‌‌‌ مي‌دهيم تا آب سريع‌تر به جوش بيايد. پس از اينكه آب جوش آمد يك قاشق غذاخوري روغن مايع ويك قاشق چاي‌خوري نمك به آب جوش اضافه‌‌‌ مي‌كنيم.

مرحله ششم

در اين مرحله برنج را كه از قبل خيسانده‌ايم به قابلمه اضافه‌‌‌ مي‌كنيم و اجازه‌‌‌ مي‌دهيم پخت اوليه برنج انجام شود. حدود ۷ تا ۱۰ دقيقه بعد زماني كه دانه‌‌‌هاي برنج كاملا نرم شدند، برنج را آبكشي‌‌‌ مي‌كنيم.

مرحله هفتم

حالا قابلمه‌‌اي را كه براي پخت بادمجان پلو در نظر گرفته‌ايم روي حرارت ملايم قرار‌‌‌ مي‌دهيم، سپس ۲ قاشق غذاخوري روغن مايع اضافه‌‌‌ مي‌كنيم. براي ته‌ديگ به سليقه خود از سيب‌زميني ورقه‌‌اي يا نان لواش استفاده‌‌‌ مي‌كنيم.

مرحله هشتم

روي ته‌ديگ را با برنج ساده پر‌‌‌ مي‌كنيم، سپس يك لايه گوشت چرخ‌كرده و بادمجان سرخ‌شده روي برنج‌‌‌ مي‌ريزيم. در ادامه به همين ترتيب مواد را به صورت لايه‌‌اي داخل قابلمه‌‌‌ مي‌ريزيم. در لايه آخر بايد از برنج ساده استفاده كنيم.

مرحله آخر بادمجان لاپلو

در قابلمه را‌‌‌ مي‌گذاريم و اجازه‌‌‌ مي‌دهيم به مدت ۴۵ دقيقه تا يك ساعت دم بكشد. ۱۵ دقيقه پاياني پخت برنج، زعفران دم‌كرده را اضافه‌‌‌ مي‌كنيم. در پايان غذا را داخل قابلمه مخلوط‌‌‌ و سپس سرو‌‌‌ مي‌كنيم.

پلو بادمجان

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه ماهي قزل آلا شكم پر را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.