ترش شدن غذا از مواردي است كه معمولا در آشپزي به آن بر ميخوريم. براي رفع مزه ترشي غذا ميتوانيد يكي از راههاي زير را با توجه به نوع غذا و ذائقه خود انتخاب كنيد.

ترش شدن ناخواسته غذا يكي از اتفاقاتي است كه گاهي شما را دچار مشكل ميكند. ميتوانيد براي رفع ترش شدن غذا از شيريني و سبزيجات استفاده كنيد. براي رفع ترش شدن غذا ميتوانيد يكي از راههاي زير را با توجه به نوع غذاي خود و اينكه با كدام از روشهاي زير سازگار است انتخاب كنيد. با مجله دلتا همراه باشيد.
استفاده از شيريني براي رفع ترش شدن غذا
به خورشت خود يك تكه نبات يا شكر يا كمي زعفران با توجه به ميزان خورشت خود اضافه كنيد. براي رفع ترش شدن قورمهسبزي تنها از شكر استفاده كنيد.
توجه: براي اضافه كردن شكر به خورشت كمكم اين كار را انجام دهيد. اجازه دهيد شكري كه به خورشت اضافه كرديد، خوب حل شود. آن را بچشيد اگر باز هم نياز بود شكر اضافه كنيد.
استفاده از سبزيجات
اگر سوپ يا خورشت شما ترش شده است و در آن سبزيجات و سيبزميني دارد، از مقداري سيبزميني و سبزيجات ديگر براي از بين بردن ترشي غذا استفاده كنيد.
براي رفع ترش شدن غذا از مقداري چربي استفاده كنيد
از مقداري چربي براي كاهش ترشي غذا يا خورشت استفاده كنيد. اين چربي ميتواند شامل انواع روغن مانند دنبه و روغن زيتون و مقداري خامه باشد.
استفاده از جوش شيرين
روش ديگر براي از بين بردن ترشي خورشت و غذا اين است كه از مقدار خيلي كم جوش شيرين استفاده كنيد، اما اين مقدر بايد خيلي خيلي كم باشد، چون جوش شيرين ضرر دارد.
جوش شيرين نقطه مقابل غذاهاي ترش و اسيدي است؛ اما بايد خيلي كم استفاده شود و در رفع ترشي غذا خيلي موثر است.
استفاده از نمك
نمك ميتواند ترشي غذا را كاهش دهد، اگر به غذا يا خورشت خود هنوز نمك زياد نزديد و شور نميشود، مقداري نمك به خورشت اضافه كنيد تا از ترشي غذا كم شود.
پيشنهاد مطالعه: ترفندهاي آشپزي كه آشپزها به شما نميگويند را بخوانيد.