سوپ كلم بروكلي يكي از انواع سوپهاي مقوي و خوشمزه و متفاوت براي روزهاي سرد است. سوپ بروكلي علاوه بر اينكه در كاهش وزن تاثيرگذار است، سيستم ايمني بدن را هم تقويت كرده و از سرماخوردگي پيشگيري ميكند.
سوپ كلم بروكلي يكي از انواع سوپهاي خوشمزه و مجلسي ايراني است. از اين سوپ خوشمزه ميتوانيد به عنوان جايگزيني براي سوپهاي متداولي مثل سوپ جو و سوپ شير در مجالس و مهمانيهاي خود استفاده كنيد. با مجله دلتا همراه باشيد.
با مقدار موادي كه در اين دستور آشپزي قرار گرفته است ميتوانيد براي ۴ نفر سوپ كلم بروكلي تهيه كنيد.
مواد لازم براي تهيه سوپ كلم بروكلي
- كلم بروكلي ۲۰۰ گرم
- سينه مرغ ۱ عدد
- شير ۲ ليوان
- سيبزميني ۱ عدد
- تره ۵۰ گرم
- گشنيز ۵۰ گرم
- قارچ ۴ عدد
- عصاره مرغ ۱ عدد
- آرد ۲ قاشق غذاخوري
- كره ۷۵ گرم
- خامه ۵۰ گرم
- آبليمو ۲ قاشق غذاخوري
- نمك، فلفل سياه و زردچوبه به اندازه كافي
طرز تهيه سوپ كلم بروكلي
مرحله اول
ابتدا يك قابلمه مناسب روي حرارت قرار دهيد. سپس كره را به قابلمه اضافه كنيد، پس از اينكه كره آب شد، آرد را به قابلمه اضافه كنيد و كمي تفت دهيد تا آرد كرمرنگ شود. در ادامه چند ليوان آب به قابلمه اضافه كنيد و حرارت را زياد كنيد تا آب به جوش بيايد.
مرحله دوم
قارچ و كلم بروكلي را به صورت نگيني ريز خرد كنيد و به قابلمه اضافه كنيد. سينه مرغ را هم پس از تميز كردن و شستوشو به قابلمه اضافه كنيد. اجازه دهيد مواد داخل قابلمه حدود يك ساعت با حرارت ملايم بپزند.
مرحله سوم
در اين مرحله عصاره مرغ را به همراه مقداري نمك، فلفل سياه و زردچوبه به قابلمه اضافه كنيد. پس از گذشت يك ساعت كه مرغ به طور كامل پخت، آن را از قابلمه خارج كنيد و پس از اينكه آن را ريش ريش كرديد مجددا به قابلمه برگردانيد.
مرحله چهارم
در مرحله بعدي شير را به قابلمه اضافه كنيد و مدام مواد را هم بزنيد تا شير به جوش بيايد. سپس تره و گشنيز را به صورت ساطوري ريز خرد كنيد و به همراه سيبزميني نگينيشده و خامه به قابلمه اضافه نماييد.
مرحله آخر سوپ كلم بروكلي
هم زدن سوپ را ادامه دهيد تا سوپ به جوش بيايد، در مرحله پاياني طعم سوپ را بچشيد و در صورت نياز مقداري نمك و فلفل سياه به سوپ اضافه كنيد. در پايان پس از اينكه سوپ جا افتاد آن را به همراه آبليمو سرو كنيد.
پيشنهاد مطالعه: ترفندهاي آشپزي كه آشپزها به شما نميگويند را بخوانيد.