• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

گراتن پاستا غذايي لذيذ براي آخر هفته

۶ بازديد

گراتن يك نوع تكنيك آشپزي است كه از فرانسه نشئت گرفته است. در اين نوع غذاها بعد از ريختن در ظرف مورد نظر، روي آن را با پنير و كره و يا پودر سوخاري مي‌پوشانند و در فر قرار مي‌دهند.

گراتن پاستا

گراتن پاستا خانگي يك غذاي خوشمزه و جديد در بين ايرانيان است كه از كشور استراليا به كشور ما راه پيدا كرده است. تهيه اين غذا براي كدبانوها بسيار مناسب است. اين غذا براي كساني كه به پاستا علاقه فراواني دارند بسيار مفيد است. اين پاستا را‌‌ مي‌توانيد به راحتي در منزل تهيه كنيد. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي گراتن پاستا خانگي

  • پاستا شكل‌دار: ۳۰۰ گرم
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • گوشت چرخ‌كرده: ۲۵۰ گرم
  • پياز: يك عدد
  • فلفل دلمه‌اي: يك عدد
  • رب گوجه‌فرنگي: يك قاشق غذاخوري
  • پنير پيتزا: به مقدار لازم
  • نمك: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • پودر سير: به مقدار لازم
  • آويشن: به مقدار لازم
  • سس بشامل: يك و نيم ليوان

گراتن پاستا چيست

طرز تهيه گراتن پاستا خانگي

  • در ابتدا پياز داغ را تهيه كنيد.
  • پس از آنكه پياز داغ درست شد، مقداري زردچوبه به پياز اضافه كنيد.
  • سپس گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد.
  • فلفل دلمه‌اي خردشده را اضافه كنيد و به همراه گوشت تفت دهيد.
  • مواد را آن‌قدر تفت دهيد تا رنگ آن تغيير كند.
  • ادويه‌‌‌ها و نمك را اضافه كنيد.
  • قارچ را نيز اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.
  • سپس رب را به مخلوط بيفزاييد و تفت دهيد.
  • به مخلوط كمي آب اضافه كنيد و زمان دهيد تا مايه گوشتي به مدت چند دقيقه روي حرارت گاز بماند و بپزد.
  • حال بايد پاستا را آماده كنيد.
  • پاستا را به صورتي كه در دستور پخت آن نوشته تهيه كنيد.
  • سپس پاستاها را آبكش كنيد.
  • حال پاستا را درون ظرفي بريزيد و مايه گوشتي را نيز به آن اضافه كنيد و به خوبي باهم مخلوط كنيد.
  • اگر هم دوست داشتيد‌‌ مي‌توانيد به صورت لايه لايه پاستا و مواد ماكاروني را داخل ظرف بريزيد.
  • زماني كه به خوبي مخلوط شدند آن‌‌‌ها را درون ظرف مخصوص فر بريزيد و روي آن را با پنير پيتزا بپوشانيد.

نكات مهم

  • در صورت تمايل‌‌ مي‌توانيد از سس بشامل هم استفاده كنيد. در اين صورت پس از آنكه مواد را داخل ظرف ريختيد، ابتدا سس بشامل و سپس پنير پيتزا را روي مواد ريخته و در نهايت داخل فر قرار‌‌ مي‌دهيد.
  • ظرف را درون فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه قرار دهيد تا روي آن طلايي رنگ شود.
  • استفاده از ذرت و قارچ در اين غذا اختياري است.
  • بهتر است كه مواد را با روغن كم سرخ كنيد.

گراتن با سس بشامل

پيشنهاد مطالعهشامي با سس انار ، غذاي مناسب براي شب يلدا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.