دسر ماست و انار يك دسر بسيار ساده براي شبهاي رنگارنگ نزديك شب يلدا محسوب ميشود و زمان خيلي زيادي طول نميكشد تا آن را آماده كنيد.
حتما تا به حال تركيب ماست با ميوهها يا سبزيجات را امتحان كردهايد و ميدانيد با اضافه كردن كمي ادويه چقدر لذيذ ميشوند. چنين تركيبي تنها بساط يك صبحانه هيجانانگيز را فراهم نميكند، بلكه ميتوانيد آن را گوشه ميز شام هم قرار دهيد و با يك دسر يلدايي از مهمانهاي خود پذيرايي كنيد. در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد و طرز تهيه دسر ماست با انار و دارچين را بخوانيد.
مواد لازم براي دسر ماست با انار و دارچين
- گردوي خشك ۲۵ گرم
- ماست ۲۵۰ گرم
- عسل چهار قاشق غذاخوري
- انار دانهشده يك عدد
- دارچين به مقدار لازم
طرز تهيه دسر ماست با انار و دارچين
مرحله اول
آماده كردن اين دسر سادهتر از چيزي است كه تصور ميكنيد. براي شروع بايد گردوها را به آرامي در يك قابلمه كوچك تفت دهيد تا طمع بگيرند و ترد شوند. اين كار به بيرون آمدن روغن گردوها هم كمك ميكند و طعم و قوام خوبي به دسر شما ميدهد. به شرط آنكه مواظب باشيد قبل از اينكه گردوها طعم سوختگي بگيرند آنها را از روي اجاق برداريد.
مرحله دوم
وقتي رنگ گردوها كمي برگشت، شعله را خاموش كنيد و صبر كنيد تا كمي خنك شوند. حالا ماست را بين دو كاسه تقسيم كنيد، يك مشت گردو روي هر كدام بريزيد. سپس روي آن عسل بريزيد و دانههاي انار و دارچين را لايه لايه اضافه كنيد.
چند نكته
- ميتوانيد روي دسر را با سيروپ انار تزيين كنيد. اين سيروپ طعم خوبي هم به دسر شما ميدهد. به شرط آنكه در مصرفش زيادهروي نكنيد.
- ميتوانيد اين دسر را بلافاصله بعد از آماده شدن ميل كنيد، يا اينكه آن را چند دقيقهاي در يخچال بگذاريد.
- اگر نميخواهيد كالري و چربي زيادي با خوردن دسر به بدن شما برسد، سراغ ماستهاي كمچرب برويد كه هم پروتئين بالايي دارد و هم چربي آن پايين است.
- اما اگر ميزان چربي ماست براي شما مهم نيست و ميخواهيد اين يك شب قيد كالري شماري را بزنيد، سراغ ماستهاي خامهاي هم ميتوانيد برويد. اگر از ماست خامهاي در تهيه اين دسر استفاده ميكنيد، نيازي به خنك كردن گردوها قبل از اضافه كردن به دسر نداريد.
پيشنهاد مطالعه: طرز تهيه خاگينه مغزدار تبريزي را بخوانيد.