• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه پلو شوشتري با مرغ ، غذاي بي‌نظير جنوبي

۸ بازديد

شوشتر شهري تاريخي همراه با غذاهاي سنتي فراوان است كه يكي از آن‌ها پلو شوشتري خوشمزه و پرطرفدار است.

پلو شوشتري با مرغ

پلو شوشتري يكي از پلوهاي خوشمزه ايراني است كه اصالت آن به شهر شوشتر برمي‌گردد. اين غذا يكي از غذاهاي سنتي و مقوي ايراني است كه به دليل استفاده از لوبيا و مرغ مي‌تواند نياز ما را به پروتئين كاملا برطرف كند. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه پلو شوشتري با مرغ را با هم ياد بگيريم.

مواد لازم

  • برنج ۱ كيلو
  • فيله مرغ خرد شده نيم كيلو
  • شويد خردشده تازه ۲ ليوان
  • پياز ريزشده ۱ عدد
  • لوبيا چشم بلبلي پخته ۲ ليوان
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • زعفران ساييده‌شده ۱ قاشق چاي‌خوري
  • روغن سرخ‌كردني ۲ قاشق

طرز تهيه پلو شوشتري با مرغ

طرز تهيه پلو شوشتري با مرغ

مرحله اول

براي تهيه پلو شوشتري خوشمزه ابتدا لوبيا را از شب قبل مي‌خيسانيم تا نفخش برطرف شود. سپس آن را به همراه چند پيمانه آب داخل يك قابلمه مناسب مي‌ريزيم و روي حرارت متوسط قرار مي‌دهيم تا لوبيا به طور كامل بپزد.

مرحله دوم

در حين پختن لوبيا، فيله مرغ را به صورت مكعبي كوچك خرد مي‌كنيم و به همراه ۱ قاشق غذاخوري زعفران دم كرده، ۱ قاشق غذاخوري روغن مايع و مقداري نمك و فلفل سياه داخل يك كاسه مناسب با هم مخلوط مي‌كنيم.

مرحله سوم

حالا روي كاسه را با سلفون مي‌پوشانيم و به مدت ۳۰ دقيقه تا يك ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا گوشت مرغ طعم‌دار شود. پس از اينكه گوشت مرغ طعم‌دار شد، آن را از يخچال خارج مي‌كنيم و با كره تفت مي‌دهيم تا سرخ شود.

مرحله چهارم

در اين مرحله يك قابلمه مناسب را تا نيمه آب پر مي‌كنيم، سپس روي حرارت زياد قرار مي‌دهيم تا آب به جوش بيايد. در ادامه برنج را كه از قبل خيسانده‌ايم داخل آب جوش مي‌ريزيم و به مدت ۷ تا ۱۰ دقيقه زمان مي‌دهيم تا پخت اوليه برنج انجام شود.

مرحله پنجم

وقتي دانه‌هاي برنج نرم شدند و مغزشان سفت بود، بايد برنج را آبكش كنيم. حالا قابلمه را كه براي پخت پلو شوشتري در نظر گرفته‌ايم روي حرارت قرار مي‌دهيم و ۲ قاشق غذاخوري روغن به قابلمه اضافه مي‌كنيم.

مرحله ششم

در اين مرحله به سليقه خود براي ته‌ديگ از نان يا سيب‌زميني ورقه‌اي استفاده مي‌كنيم، سپس روي ته‌ديگ را با برنج مي‌پوشانيم. در ادامه مقداري شويد خشك، لوبيا چشم بلبلي و گوشت مرغ مي‌ريزيم و بقيه برنج را خالي مي‌كنيم.

مرحله هفتم

به همين ترتيب مواد را به صورت لايه‌اي داخل قابلمه مي‌ريزيم تا قابلمه پر شود، سپس مقداري كره به همراه باقي‌مانده زعفران را روي برنج پخش مي‌كنيم و در قابلمه را مي‌گذاريم تا برنج به مدت ۴۵ دقيقه تا يك ساعت دم بكشد.

 

پلو شوشتري جنوبي

پيشنهاد مطالعهخورشت قليه مرغ ، غذاي لذيذ جنوبي را هم بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.