• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خورشت قليه مرغ ، غذاي لذيذ جنوبي

۱۴ بازديد

قليه مرغ از انواع غذاهاي خوشمزه و لذيذ ايراني است كه شما مي‌توانيد اين نوع غذا را به روش‌هاي مختلفي در منزل بپزيد. در پخت اين غذا از سبزي‌هاي مختلف و خوش‌طعم استفاده مي‌شود.

خورشت قليه مرغ

خورشت قليه مرغ يكي از خوشمزه‌ترين خورشت‌هاي ايراني است كه اصالت آن براي جنوب كشور است. در قديم آن را در تنور مي‌پختند. اين غذاي جذاب كه انواع مختلفي دارد به دليل طعم و مزه خاص آن در بيشتر نقاط ايران تهيه‌ مي‌شود. اين قليه طعم ترش و تند خاصي دارد كه عطر بي‌نظير سبزي آن شما را به شدت تحت تاثير قرار‌ مي‌دهد. اين غذا در كنار پلو سرو‌ مي‌شود و بهتر است در تهيه آن از سينه مرغ استفاده كنيد. اين غذا غليظ است و در انتها بايد آب اضافي آن بجوشد. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم

  • گشنيز ۷۵۰ گرم
  • شنبليله ۲۵۰ گرم
  • پياز متوسط ۱ عدد
  • سير ۵ حبه
  • آب مرغ ۱ و ۱/۳ ليوان
  • تمر هندي ۱۵۰ گرم
  • فيله مرغ مزه‌دار شده ۵۰۰ گرم
  • روغن ۱ پيمانه
  • نمك، فلفل و دارچين به ميزان لازم

قليه مرغ جنوبي

طرز تهيه خورشت قليه مرغ

مرحله اول

سبزي قليه يا همان گشنيز و شنبليله را ساطوري و ريز كنيد، سپس در يك قابلمه متوسط آن‌ها را با مقداري روغن سرخ كنيد. (تقريبا نصف ميزاني كه سبزي‌هاي قورمه سبزي را سرخ‌ مي‌كنيد.)

مرحله دوم

در يك تابه كوچك جداگانه، پياز را ريز خرد كنيد و با روغن تفت دهيد تا به رنگ عسلي درآيد. ۵ حبه سير را نيز خرد كرده و به پياز اضافه كنيد. اين مخلوط را به سبزي‌ها اضافه كنيد.

مرحله سوم

تمر هندي را با مقداري آب جوش حل و صاف كنيد. تمر صاف شده را به همراه آب مرغ و مقداري و نمك و فلفل و دارچين به مخلوط سبزي‌ها اضافه كنيد. به ميزان نيم ليتر آب اضافه كنيد و قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد. زماني كه مواد پخت و ‌خورشت جا افتاد، حرارت را كم كنيد.

مرحله چهارم

فيله‌هاي مرغ را از قبل با كمي نمك، فلفل، زعفران، پياز و آبليمو استراحت دهيد و مزه‌دار كنيد. اگر دوست داشتيد‌ مي‌توانيد فيله‌ها را مكعبي خرد كنيد. حال فيله‌ها را با مقداري روغن تفت دهيد. آب فيله‌ها كه كشيده شد، آن‌ها را به محتويات درون قابلمه اضافه كنيد. ۱۵ تا ۲۰ دقيقه مواد قليه را روي حرارت ملايم قرار دهيد.

بعد از اين مدت ‌خورشت را در ظرف مورد علاقه‌تان بكشيد و همراه با برنج سرو كنيد.

خورشت قليه

پيشنهاد مطالعهسوپ برش روسي با لبو، مخصوص روزهاي سرد را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.