• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه كتلت ماهي ، ترد و خوشمزه

۱۵ بازديد

كتلت ماهي يكي از انواع كتلت‌هاي خوشمزه و پرطرفدار است. اگر مي‌خواهيد از خواص بي‌نظير ماهي استفاده كنيد، در بخش آموزش آشپزي، با طرز تهيه كتلت ماهي همراه ما باشيد.

كتلت ماهي

كتلت ماهي يك غذاي دلچسب و خوشمزه براي تمام اعضاي خانواده است. كساني كه از ماهي متنفر هستند حتما با تهيه اين كتلت، عاشق ماهي خواهند شد. در اين مطلب قصد داريم يك نوع كتلت ماهي را آموزش دهيم كه با ماهي سالمون تهيه‌ مي‌شود. اما روش تهيه اين غذا با ماهي‌هاي مختلف، تفاوت چنداني ندارد. بنابراين براي انتخاب نوع ماهي دست شما كاملا باز است. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم

  • ماهي سالمون پخته يا سرخ شده ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم
  • سيب‌زميني پخته با نمك، كره و شير ۲ پيمانه
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • جعفري خردشده ۲ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل نصف قاشق چاي‌خوري

مواد لازم روي كتلت

  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • آب ۱ قاشق غذاخوري
  • آرد سوخاري، نمك و فلفل به ميزان لازم
  • روغن زيتون يا هسته انگور براي سرخ كردن

طرز تهيه كتلت ماهي

طرز تهيه كتلت ماهي

مرحله اول

ابتدا سيب‌زميني‌ها را در آب ريخته و روي حرارت بگذاريد تا بپزند. ماهي را از قبل با كمي آبليمو، نمك و در صورت تمايل با دو عدد سير در فر بپزيد يا در تابه با دو قاشق روغن سرخ كنيد. (مي‌توانيد از كنسرو ماهي هم استفاده كنيد.) سپس سيب‌زميني پخته را به همراه ماهي سالمون پخته و ريز كنيد. در يك كاسه بزرگ، سيب‌زميني، ماهي سالمون، تخم‌مرغ، نمك، فلفل و جعفري را با هم خوب مخلوط كنيد.

مرحله دوم

براي مخلوط كردن و ريز كردن مواد مي‌توانيد از يك چنگال كمك بگيريد. سپس به كمك دست، مواد كتلت ماهي را شكل دهيد.

مرحله سوم

در يك كاسه ديگر، تخم‌مرغ را به همراه يك قاشق غذاخوري آب، به هم بزنيد. كتلت را درون كاسه تخم‌مرغ بغلتانيد. سپس آن را به آرد سوخاري آغشته كنيد. اگر كتلت‌ها خيلي نرم هستند مي‌توانيد مدتي آن‌ها را در يخچال بگذاريد تا سفت شوند. براي اينكه تخم‌مرغ به خوبي روي كتلت ماهي را بپوشاند، مي‌توانيد از يك فرچه يا ليسك استفاده كنيد.

مرحله چهارم

كتلت‌هايي را كه با آرد سوخاري پوشيده شده‌اند، درون يك سيني بچينيد تا مرحله آماده‌سازي بقيه كتلت‌ها به اتمام برسد.

مرحله پنجم

مقداري روغن در تابه بريزيد. وقتي روغن داغ شد، كتلت ماهي را در آن قرار دهيد تا سرخ شود. وقتي هر دو سمت كتلت‌ها طلايي مايل به قهوه‌اي رنگ شد، آن‌ها را از تابه خارج كنيد.

كتلت ماهي سالمون

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه آبگوشت باميه، مقوي و سالم را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.