براي آشنايي با طرز تهيه راگو، يكي از انواع غذا با گوشت، با مجله دلتا همراه باشيد.
راگو يك خوراك فرانسوي است كه با گوشت و انواع سبزيجات درست ميشود. كم يا اضافه كردن سبزيجات مختلف به اين غذا، اختياري و سليقه اي است، ولي هويج و سيب زميني پاي ثابت خوراك راگو هستند.
مواد لازم تهيه راگو :
- گوشت مغز ران گوساله: ۴۰۰ گرم
- پياز: يك عدد
- سير: ۳ حبه
- هويج: ۴۰۰ گرم
- سيب زميني: ۴ عدد
- گوجه گيلاسي: نصف ليوان
- قارچ ورقه اي شده: ۲ ليوان
- نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
- رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه راگو :
گوشت را به تكه هاي بزرگ تقسيم كنيد.
پياز را خلالي خرد كرده و با مقداري روغن تفت دهيد. لازم نيست پياز خيلي سرخ و طلايي شود. همين كه نرم و سبك شود، كافي است.
حبه هاي سير را فقط پوست بگيريد، ولي خرد نكنيد. سپس گوشت و حبه هاي سير درسته را به پياز تفت داده شده افزوده، مواد را با هم تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند.
سپس يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي را با فلفل و زردچوبه به مواد اضافه كنيد.
در قابلمه بين ۳ تا ۴ ليوان آب بريزيد. حرارت را كم كنيد تا گوشت با حرارت ملايم بپزد.
هويج را حلقه حلقه كنيد. قارچ را ورقه اي و سيب زميني را خرد كنيد. بهتر است تكه هاي سيب زميني خيلي ريز نباشند.
پس از گذشت دو ساعت، هويج را به خوراك بيفزاييد. پس از نيم ساعت ديگر، تكه هاي سيب زميني و قارچ را اضافه كنيد.
وقتي غذا پخت و جا افتاد، نمك و گوجه ها را افزوده، يك ربع ديگر زمان بدهيد تا بپزند.
سس خوراك راگو بايد كم و غليظ باشد. اگر سس غلطت مناسب نداشت و آبكي بود، كمي آرد را با مقداري از آب غذا مخلوط كرده، به آن اضافه كنيد تا غليظ شود.
در صورت تمايل ميتوانيد لوبيا سبز يا نخود فرنگي به راگو اضافه كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.