• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه كباب لاپلو ، سريع و دلپذير

۸ بازديد

كباب لاپلو تهيه شده از گوشت لقمه‌اي يا چرخ كرده به همراه برنج است. كباب لاپلو بسيار شبيه به كباب تابه‌اي است كه فقط كباب آماده‌شده در لاي برنج است و برنج دم مي‌كشد.

طرز تهيه كباب لاپلو

اگر دنبال غذايي ساده و مقوي هستيد كه كمي هم تنوع به برنامه غذايي شما بدهد، كباب لاپلو احتمالا انتخاب خوبي خواهد بود. تهيه كباب لاپلو خيلي ساده است. گوشت چرخ‌كرده طعم‌دارشده با پياز ادويه لايه لايه وسط برنج قرار مي‌گيرد و در حرارت آن پخته مي‌شود. اين كباب خوشمزه همراه با گوجه سرخ يا گريل‌شده و ماست طعمي عالي دارد. سبزي خوردن هم در كنار آن گزينه خوبي است. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه كباب لاپلو را ياد بگيريم.

مواد لازم

  • گوشت چرخ‌كرده ۲۰۰ گرم
  • برنج ۲ پيمانه
  • پياز ۱ عدد
  • نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار كافي
  • ماست چكيده ۱ قاشق غذاخوري
  • زعفران دم‌كرده ۲ قاشق غذاخوري
  • روغن ۴ قاشق غذاخوري
  • سيب‌زميني ۱ عدد (دلخواه)

دستور پخت كباب لاپلو

طرز تهيه كباب لاپلو

مرحله اول

گوشت چرخ‌كرده را در كاسه‌اي بريزيد. پياز را رنده و به آن اضافه كنيد. نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كنيد و خوب همه مواد را با هم ورز بدهيد.

يك قاشق ماست چكيده اضافه كنيد و مجددا هم بزنيد. گوشت آماده شده را تا آماده شدن برنج در يخچال قرار دهيد تا كمي خودش را بگيرد.

مرحله دوم

برنج را پس از شست‌وشو، در يك قابلمه كوچك محتوي آب بريزيد و روي شعله قرار دهيد. بعد از ۸-۱۰ دقيقه كه نيم‌پز شد آن را آبكش كنيد. كف قابلمه دو قاشق روغن بريزيد. زعفران را هم اضافه كنيد و قابلمه را روي شعله ملايم بگذاريد.

مرحله سوم

گوشت را از يخچال خارج كنيد و آن را به سه يا چهار قسمت مساوي تقسيم كنيد. يك لايه برنج كف قابلمه بريزيد.

سپس يك قسمت از گوشت را برداريد و به شكل دايره روي برنج پهن كنيد، طوري كه با ديواره قابلمه فاصله داشته باشد.

دوباره برنج بريزيد و اين كار را به ترتيب لايه لايه ادامه دهيد تا همه برنج‌ها و گوشت‌ها مصرف شوند و لايه رويي برنج باشد. روي هر لايه نصف قاشق هم روغن بريزيد.

مرحله چهارم

در آخر مي‌توانيد يك عدد سيب‌زميني را نازك و حلقه حلقه كنيد و روي برنج بچينيد. در قابلمه را ببنديد و بگذاريد حدود ۱ ساعت روي شعله خيلي كم بماند. بهتر است از شعله‌پخش‌كن استفاده كنيد.

بعد از اين مدت بگذاريد كمي خنك شود. سپس كباب لاپلو را در ديس برگردانيد. برش بزنيد و همراه با گوجه سرخ‌كرده و ماست سرو كنيد.

نكته

  • اگر دوست داشته باشيد مي‌توانيد روي هر لايه گوشت مقداري هم سماق بپاشيد.

كباب لاپلويي

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه محبوب‌ترين پلو رنگيني از كشور تركيه را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.