كوكوي هويج يكي از انواع غذاهاي فوري خوشمزه و ساده ايراني است كه با مواد متنوعي پخته ميشود. اين كوكو بسيار مقوي است و ويتامينهاي زيادي دارد.
كوكو هويج يكي از انواع كوكوها است كه طرز تهيه ساده و خوشمزهاي دارد. شما ميتوانيد اين كوكو را براي شام يا ناهار به همراه نان تازه سرو كنيد. اگر زمان كافي براي تهيه غذا نداريد ميتوانيد كوكو هويج را تهيه كنيد و با ترشي يا سالاد سرو كنيد. كوكوها جزء دسته غذاهاي فوري هستند كه زمان زيادي براي تهيه آن لازم نيست و با چند قلم مواد تهيه ميشوند. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه كوكو هويج را ياد بگيريم.
مواد لازم
- هويج ۳ عدد
- تخممرغ ۲ عدد
- سبزيجات معطر ۱ قاشق غذاخوري
- پياز ۱ عدد
- سير ۱ حبه
- آرد ۱ قاشق غذاخوري
- نمك، فلفل سياه، زيره به مقدار لازم
طرز تهيه كوكو هويج
مرحله اول
ابتدا بايد هويجها را پوست بگيريد سپس رنده ريز بزنيد. بعد آن را داخل آبكش بريزيد و فشار دهيد تا اگر آب اضافي دارد خارج شود. سپس داخل كاسه بريزيد. دقت كنيد اين كوكو به واسطه داشتن هويج اصلا طعم و مزه شيريني ندارد و مانند ديگر كوكوها است زيرا از هويج خام استفاده شده است.
مرحله دوم
تخممرغها را داخل كاسه ريخته اگر تخممرغهاي شما سايز ريز است ميتوانيد ۳ عدد استفاده كنيد. در ادامه پياز را رنده ريز بزنيد و آبش را گرفته و اضافه كنيد.
مرحله سوم
سير را پوره كنيد و اضافه كنيد. حالا بايد سبزيجات معطر را اضافه نماييد كه ميتوانيد از كمي ترخون و ريحون خشكشده يا نعنا خشك يا تازه استفاده كنيد و مواد را هم بزنيد. در ادامه ادويه و نمك را اضافه كرده و در انتها آرد را اضافه كنيد تا مواد منسجمي به دست بيايد.
مرحله چهارم
داخل يك تابه مقداري روغن ريخته تا داغ شود. ميتوانيد براي تهيه اين كوكو به دو صورت آن را سرخ كنيد يا مانند كوكو سبزي همه مواد را داخل تابه پهن كنيد و صبر كنيد تا يك طرف مواد پخته شود. سپس طرف ديگر را سرخ كرده و برش بزنيد و يا ميتوانيد با قاشق از مواد كوكو هويج برداشته و داخل روغن دانه دانه سرخ كنيد.
نكات مهم
- در تهيه كوكو هويج ميتوانيد از كمي گوشت چرخ كرده نيز استفاده كنيد.
- به دلخواه ميتوانيد از ۱ عدد سيبزميني خام رندهشده نيز استفاده كنيد.
- افزودن سبزيجات معطر دلخواه و قابل حذف است.
- اگر كوكو خيلي شل بود از آرد بيشتري استفاده كنيد.
پيشنهاد مطالعه: طرز تهيه مرغ با طعم سير و ليمو را بخوانيد.