املت كاهو و پنير يك املت متفاوت و خوشمزه است كه به دليل داشتن كاهو، تخممرغ و پنير سرشار از مواد غني و موردنياز بدن است.
املت كاهو يكي از انواع غذاهاي خوشمزه و ساده ايراني است كه با مواد بسيار متنوعي درست ميشود. براي مشاهده آموزش كامل و مرحله به مرحله طرز تهيه املت كاهو در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم براي ۴ نفر
- تخممرغ: ۴ عدد
- روغنزيتون يا كره ذوبشده: ۱ قاشق
- پنير موزارلا: ½ ليوان
- پياز كوچك: ۱ عدد
- فلفل قرمز تازه كوچك: ۱ عدد
- كاهو: ۴ تا ۶ برگ
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
- ادويه مخصوص غذاهاي ايتاليايي: ½ قاشق چايخوري
طرز تهيه املت كاهو
مرحله اول
براي تهيه اين املت خوشمزه، پياز، كاهو و فلفل قرمز را خرد كنيد و تخممرغها را با همزن دستي يا چنگال هم بزنيد تا بهخوبي پف كند. تابه را روي حرارت قرار دهيد و روغنزيتون يا كره ذوبشده را بريزيد تا داغ شود. پيازهاي خردشده و فلفل قرمز را به روغن اضافه كنيد و آنها را تفت دهيد.
مرحله دوم
پس از طلايي شدن پيازها، كاهوي خردشده را به تابه اضافه كنيد و با حرارت كم تفت دهيد تا حالت خامي كاهو گرفته شود.
قبل از اينكه رنگ كاهو خيلي تغيير كند، تخممرغهاي زدهشده را اضافه كنيد و همزمان روي تخممرغها، نمك، فلفل سياه و ادويه را اضافه كنيد و صبر كنيد تا تخممرغها بپزند. پنير را ميتوانيد قبل از پختن تخممرغ و همزمان با ادويه به املت اضافه كنيد.
مرحله سوم
روش ديگر براي اضافه كردن پنير به املت اين است كه پس از پختن تخممرغها، پنير را در وسط بريزيد و تخممرغهاي پختهشده را رول و با خلال دندان ثابت كنيد. صبر كنيد تا پنير باز شود. در اين روش دقت كنيد كه تخممرغها بيش از اندازه نپزند. در تابه را نيز نبنديد چون تردي املت از بين ميرود و بيش از حد نرم ميشود.
مرحله آخر
پس از اينكه هر دو سمت املت به صورت كامل سرخ شدند، آن را از تابه خارج كرده و درون ظرف مورد نظر قرار دهيد. در نهايت املت كاهو را به همراه نان، گوجهفرنگي و خيار شور خردشده سرو كنيد.
پيشنهاد مطالعه: سالاد مرغ پاييزي با رنگهاي زيبا را بخوانيد.